İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı başlıyor. Dün açılan iş ilanının ardından bugün yeni bir ilan açıldı. (Dünkü ilan için tıklayın) Bugün açılan ilanda 5 farklı iş kolundan personel alımı yapılacağı ve başvuruların 13 Ocak 2020 tarihinde başlayacağı ve 15 Ocak 2020 tarihinde sona ereceği ifade edildi. Buna göre Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı, Jeofizik Mühendisi, İş Güvenliği Uzmanı, Elektrik - Elektronik Mühendisi ve İnşaat Mühendisi alımı yapılacak. Başvurular, [email protected] adresine mail yoluyla yapılacak. İşe alınacak personeller, tam zamanlı olarak çalışacak.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI

  • Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı - 1 kişi
  • Jeofizik Mühendisi - 1 kişi
  • İş Güvenliği Uzmanı - 1 kişi
  • Elektrik - Elektronik Mühendisi - 1 kişi
  • İnşaat Mühendisi - 1 kişi

Başvuruların sonuçlanmasından bir süre sonra, uygun görülen kişiler iş görüşmesine çağrılacak. İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İZELMAN'ın İŞKUR'da açmış olduğu ilanlar şu şekilde:

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN 5 iş kolundan personel alımı yapacakİzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN 5 iş kolundan personel alımı yapacakİzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN 5 iş kolundan personel alımı yapacakİzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN 5 iş kolundan personel alımı yapacakİzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN 5 iş kolundan personel alımı yapacak