İzmir Büyükşehir Belediyesi Baysan personel alımı 2021 Ekim İŞKUR detayları ortaya çıktı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Baysan iş ilanları iş başvurusu detayına göre Baysan Eğitim Kurumlarına 6 Kasap, 5 Vasıfsız İşçi, 1 Kalite Güvence Uzmanı, 1 Gıda Teknikeri, 1 Süt Alım Sorumlusu, 1 Makine Bakım Müdürü alınacak. Daimi olarak istihdam edilecek personeller için iş başvurusu adresi baysanizmir.com.tr adresi olacak. Başvurular sadece CV Bankası üzerinden alınacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Baysan Eğitim Kurumlarına alınacak vasıfsız işçiler, kasaplar, kalite güvence uzmanı ve gıda teknikeri için başvuru tarihleri 11 Ekim 2021 Pazartesi ile 14 Ekim 2021 Perşembe günleri arasında olacak. Süt alım sorumlusu ve makine bakım müdürü için başvuru tarihleri ise 11 Ekim 2021 Pazartesi ile 20 Ekim 2021 Çarşamba günleri arasında olacak. İŞKUR’dan yapılan başvuru duyurusunda ayrıca mail adresi olarak [email protected] mail adresi paylaşıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Baysan işçi alımı iş ilanları 2021 detayına göre başvuru yapan adaylar arasından sadece uygun görülenlerle iletişim kurulacak. Çalışma adresi İzmir’in Ödemiş ve Bayındır ilçeleri olacak. Çalışma süresi daimi, çalışma saatleri ise tam zamanlı olacak. Baysan’a alınacak vasıfsız işçiler ve kasaplar için müracaat koşulları arasında, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak, en az ilgili alanda 1 yıl deneyim sahibi olmak ve en az ilkokul mezunu olmak şartları yer alıyor.

Kalite güvence uzmanı ve gıda teknikeri için askerliğini tamamlamış olmak, gıda sektöründe en az 2 yıl deneyim sahibi olmak ve en az ilgili bölümden önlisans derecesinde mezun olmak şartları var. Süt alım sorumlusu için, gıda sektöründe en az 5 yıllık tecrübesi (süt ürünleri üretimi yapan bir şirkette süt alım organizasyonu içinde çalışmak olmak), ilgili alanda üniversite mezunu olmak şartları yer alıyor. Ayrıca MRP Sistemi bilgisi, temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi, enerji yönetimi eğitimi, gıda güvenliği eğitimi ve Microsoft Office programları kullanması şartları var.

Makine Bakım Müdürü için, gıda sektöründe en az 5 yıllık bakım yöneticisi tecrübesi olması (tercihen UHT süt üretimi yapan bir firmada çalışmış olması), yabancı dil bilgisi (minimum orta seviye İngilizce bilmesi) ve üniversitelerin makine bölümünden mezun olması şartları yer alıyor. Ayrıca MRP sistem bilgisi, temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi, enerji yönetimi eğitimi, gıda güvenliği eğitimi, Microsoft Office programları kullanması, verimlilik, 5S, yalın üretim, Kaizen, vb. araçları kullanmak şartları var.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Baysan personel alımı 2021 İŞKUR

  • 6 Kasap
  • 5 Vasıfsız İşçi
  • 1 Kalite Güvence Uzmanı
  • 1 Gıda Teknikeri
  • Başvuru tarihleri: 11 Ekim 2021 – 14 Ekim 2021

İzmir Büyükşehir Belediyesi Baysan işçi alımı Ekim İŞKUR iş ilanları

  • 1 Süt Alım Sorumlusu
  • 1 Makine Bakım Müdürü
  • Başvuru tarihleri: 11 Ekim 2021 – 20 Ekim 2021

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları işçi alımı