İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı şirketlerden İZELMAN, İŞKUR üzerinden ESHOT şoför alımı için ilan yayınladı. Açılan ilanda toplamda 37 şoförün işe alınacağı ve işe alınacak kişilerin daimi olarak çalışacağı ifade edildi. İş ilanında deneyim süresinin tercihen 1 yıl olduğu kaydedildi. Başvuruların başlamasına kısa süre kala, müracaat koşulları, başvuru süresi ve tüm detaylar, haberimizde...

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ESHOT PERSONEL ALIMI

Yapılan açıklamada başvuruların 11 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 08.00'de başlayacağı, 13 Kasım 2019 Çarşamba saat 18.00'de sona ereceği ifade edildi. Başvurular, sadece mail yoluyla [email protected] adresine yapılacak. Başvuruların sona ereceği Çarşamba gününden sonra iş ilanı için uygun görülen adaylar bir hafta içinde çağrılacak ve mülakat yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT personel alımı başlıyor, 37 kişi alınacak

Müracaat koşulları arasında, T.C. vatandaşı olmak, 40 yaşından gün almamak, en az ilköğretim mezunu olmak, askerlik hizmetini tamamlamış ya da muaf olmak ve tercihen en az 1 yıl İzmir'de ikamet etmiş veya ediyor olmak bulunuyor. Bunun yanı sıra şoförlük ve ehliyetle ilgili detaylar da bulunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT personel alımı başlıyor, 37 şoför alınacak

ESHOT ŞOFÖR ALIMI MÜRACAAT KOŞULLARI

Müracaat koşulları şu şekilde:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Başvuru tarihi itibari ile 40 (Kırk) yaşından gün almamış olmak
  • En az ilköğretim mezunu olmak
  • Askerlik Hizmetini Tamamlamış yada Askerlik Hizmetinden Muaf Olmak
  • Tercihen en az bir yıl İzmir'de ikamet etmiş veya ediyor olmak
  • Karayolları Trafik Yönetmeliği hükümlerine göre otobüs kullanacaklara verilen En az 3(U) yıllık D sınıfı sürücü belgesi veya 01.01.2016 tarihinden önce alınmış ancak değişiklik sonrası yenilenmemiş E sinif sürücü belgesi sahibi olmak.
  • Tercihen 1 (Bir) yıl Süre ile Otobüs veya Kamyon veya Çekici Kullanmış Olmak
  • Son 5 (Beş) yıl içerisinde alkollü araç kullanma 100 ceza puani, mahkeme kararı vb. nedenler ile ilgili makamlarca sürücü belgesi geri alınmamış olmak.
  • Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçlari zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık ve yüz kızartici suçlardan mahkum olmamak.

İlanla ilgili bilgi almak isteyen kişilerin,İnsan Kaynakları Elemanı Halit Ömür Güney ile (232) 464-64-45, dahili 224 numaralı telefondan ulaşabileceği ifade ediliyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT personel alımı başlıyor, 37 kişi alınacak
İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT personel alımı başlıyor, 37 kişi alınacak