İzmir şoför iş ilanları için arama yapanların dikkatine. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN Gen. Hiz. Otopark, Özel Eğit. İtfaiye Sağ. Hiz. Tic. A.Ş. tarafından ESHOT şoför alımı – personel alımı ilanı açıldı. “Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı” adıyla İŞKUR’dan yapılan duyuruda, yolcu taşıma hizmetlerini yerine getirecek 20 şoförün arandığı kaydedildi.

İZELMAN ŞOFÖR İŞ İLANI DETAYLARI

Kahramanlar Mahallesi, İşciler Caddesi, No: 130 / Konak adresinde bulunan İZELMAN, İzmir Büyükşehir Belediyesi iş ilanları için İŞKUR’a 20 şoför aradıklarını bildirdi. İrtibat kişisinin İnsan Kaynakları Elemanı olan Halit Ömür Güney olduğunu bildiren İZELMAN, Güney’e (0232) 464 64 45, Dahili: 224 numarasından ulaşılabileceğini not düştü.

ESHOT’A 20 ŞOFÖR ALINACAK

ESHOT’ta görev yapacak 20 şoförün yolcu taşımada görevlendirileceği, İZELMAN bünyesine alınacak personellerin daimi olarak çalışacağı bilgisi paylaşıldı. Deneyim süresinin en az 1 yıl olması isteniyor ve başvuruların 25.10.2019 ile 29.10.2019 tarihinde, sabah 08.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında yapılması isteniyor. Başvuruların sadece mail olarak yapılacağı, 1 sayfalık fotoğraflı özgeçmiş şeklinde, [email protected] mail adresine gönderilmesi gerektiği kaydedildi.

TAM ZAMANLI ÇALIŞILACAK

İZELMAN’ın açtığı iş ilanında ayrıca, başvuru yapan adaylar arasından uygun görülen adaylara, başvurunun bitim tarihinden itibaren 1 hafta içinde çağrı yapılacağı notu düşüldü. İZELMAN iş ilanında ayrıca, çalışma adresi olarak, İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü adresi gösterildi. Çalışma süresinin belirsiz, çalışma saatlerinin ise tam zamanlı olacağı notu düşüldü.

İZELMAN BAŞVURU ŞARTLARI

İZELMAN, ESHOT şoför alımı için müracaat şartlarını da maddelerle bildirdi. Eshot şoförlüğü için başvuracak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, başvuru tarihi itibari ile de 40 yaşından gün almamış olması isteniyor. Adaylar en az ilköğretim mezunu olacak ve askerlik hizmetini tamamlamış ya da askerlik hizmetinden muaf durumda olacak.

İZMİR’DE 1 YIL İKAMET

Başvuru şartları arasında en az 1 yıl İzmir’de ikamet etmiş veya ediyor olmak da var. Adayların otobüs kullanacağı, en az 3 yıllık D sınıfı ehliyet sahibi ya da 2016 yılından önce alınmış E sınıfı sürücü belgesi sahibi olması gerektiği de şartlar arasında bulunuyor. Adayların 1 yıl süreyle otobüs, çekici veya kamyon kullanmış olmasının da öncelikli tercihi etkileyeceği bilgisi paylaşıldı.

SUÇ İŞLEMEMİŞ OLMA ŞARTI

İZELMAN’ın başvuru şartları arasında, son 5 yıl içerisinde alkollü araç kullanma, 100 ceza puanı, mahkeme kararı vb. sebepler ile ilgili makamlarca sürücü belgesi geri alınmamış olmak şartı da var. İZELMAN’ın son şartında ise, affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal suçlar, özel hayata karşı suçlar, uyuşturucu ve uyarıcı madde suçları, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık ve diğer kaçakçılık, fuhuş benzeri suçlardan mahkûm olmamak şartı not düşüldü.