İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza işçi alımı 2021 detayları belli oldu. Grand Plaza iş ilanları ayrıntısı İŞKUR tarafından duyuruldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza personel alımı ayrıntısına göre 6 garson, 1 işletme sorumlusu, 2 aşçı, 2 aşçı yardımcısı ve 3 temizlik personeli alınacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza iş ilanları duyurusunda son başvuru tarihi 7 Temmuz 2021 Çarşamba olarak kaydedildi. Daimi olarak istihdam edilecek personelden en az 1 yıl deneyim süresi istenirken, işletme sorumlusu pozisyonu için ise 10 yıl deneyim süresi isteniyor. Başvuru adresi [email protected] olacak. Görüşme mülakat bilgilerinde ise Talatpaşa Bulvarı, No: 59 Kat: 3 D: 303 Alsancak İş Merkezi Konak İzmir adresi yer alıyor. Mülakat tarihi, uygun görülen isimlere bildirilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza personel alımı 2021 ayrıntısına göre çalışma adresi muhtelif işletmeler olacak. Çalışma süresi belirsiz süreli, çalışma saatleri ise 7,5 saat olacak. Alınacak garsonlar için müracaat koşulları arasında en az ilkokul mezunu olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak ya da muaf olmak ve İzmir ilinde ikamet ediyor olmak şartları bulunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza işçi alımı 2021 iş ilanları

  • 6 garson
  • 1 işletme sorumlusu
  • 2 aşçı
  • 2 aşçı yardımcısı
  • 3 temizlik personeli
  • Son başvuru: 7 Temmuz 2021

İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza işçi alımı 2021 iş ilanları

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları