İzmir Büyükşehir Belediyesi iş başvurusu 2020 ve İzmir Büyükşehir Belediyesi memur alımı 2020 İzmir iş ilanları araştırılmaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden personel almaya devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZELMAN’a büro memuru (büro elemanı) alacak. İzmir personel alımı 2020 detayları haberimizde yer alıyor.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞ BAŞVURUSU 2020

İzmir Büyükşehir Belediyesi iş başvurusu 2020 belediyeye bağlı bir şirket olan İZELMAN’a yapılacak. İZELMAN’a 1 büro memuru alınması için İŞKUR’dan duyuru yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanı olarak istihdam edilecek büro elemanının daimi olarak işe alınacağı, başvuruların ise en son 11 Mart 2020 tarihinde akşam saat 18.00’e kadar yapılabileceği duyurusu yapıldı. İZELMAN’a iş başvurusu mail olarak yapılacak ve mailde 1 sayfalık fotoğraflı özgeçmiş olacak. İZELMAN’ın duyurusunda, uygun görülen adaylara çağrı yapılacağı notu düşüldü.

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MEMUR ALIMI 2020

İzmir Büyükşehir Belediyesi memur alımı 2020 duyuruları sitemizden paylaşılmaya devam edecek. İZELMAN’a alınacak büro memuru için müracaat şartları da açıklandı. Adayların askerliğini yapmış olması ya da askerlik hizmetinden muaf olması şartı var. Ayrıca en az 1 yıl tecrübeli olması ve en az lisans düzeyinde eğitim görmüş olması şartı da bulunuyor.