İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden İZELMAN, İzelman Genel Müdürlüğüne alınacak büro elemanı için İŞKUR'da ilan yayınladı. Yapılan açıklamada 3 büro elemanının alınacağı belirtildi. Başvuruların 14 Ekim 2019 Pazartesi günü başlayacağı ve 16 Ekim 2019 Çarşamba günü sona ereceği ifade edildi. İZELMAN iş ilanıyla ilgili tüm detaylar, haberimizde...

İzmir Büyükşehir Belediyesi işçi alımı! Büro personeli aranıyor

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI

İŞKUR'a gönderilen ilanda başvuruların [email protected]'ye tek sayfa CV ile yapılacağı ifade edildi. Başvuruların son tarihi olarak 16 Ekim 2019 saat 18.00 olduğu belirtildi. Başvuruların sona ermesinin ardından uygun görülen adaylar çağrılacak ve mülakat yapılacak. 1 hafta içinde gerçekleştirilecek olan mülakatın ardından seçilecek 3 kişi işe başlayacak.

İş ilanıyla ilgili müracaat koşulları ise şu şekilde:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • En az lise mezunu olmak.
  • Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından herhangi birinden mahkum olmamak.
İzmir Büyükşehir Belediyesi işçi alımı! Büro personeli aranıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi işçi alımı! Büro personeli aranıyor