İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ personel alımı 2021 işçi alımı detayları ortaya çıktı. İZDENİZ A.Ş. İzmir Deniz İşletmeciliği Nakliye ve Turizm Tic. A.Ş. tarafından İŞKUR’da açılan ilanda, İZDENİZ’E 1 çımacı alınacağı duyuruldu. Daimi olarak istihdam edilecek personel için en az 1 yıl deneyim isteniyor. Başvuru tarihleri 15 Temmuz 2021 Perşembe ile 17 Temmuz 2021 Cumartesi tarihleri arasında olacak.

İZDENİZ iş ilanları 2021 detayına göre başvurular sadece internet sitesi üzerinden CV bankası bölümüne online başvuru şeklinde yapılabilecek. Başvuru sahiplerinin başvuru yapılmak istenen pozisyonu özellikle belirtmesi isteniyor. Ayrıca başvurular için [email protected] mail adresi de duyuruda yer alıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ işçi alımı 2021 ayrıntısına göre, başvuru yapan adaylar arasından sadece uygun görülen isimlere dönüş yapılacak. Çalışma adresi İzmir, çalışma süresi tam zamanlı, çalışma saatleri ise tekli ve üçlü vardiya sisteminde olacak. Müracaat koşulları arasında, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, en az lise mezunu olmak, adli sicil kaydının olmaması, 35 yaşını aşmamış olmak ve en az usta gemici ya da yağcı gemi adamı ehliyeti sahibi olmak şartları var.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ personel alımı 2021 İZDENİZ iş ilanları

  • İzdeniz’e alınacak personel: 1 çımacı
  • Son başvuru tarihi: 17 Temmuz 2021

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ personel alımı 2021 İZDENİZ iş ilanları

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları