İzmir Büyükşehir Belediyesi İzdeniz personel alımı iş başvurusu detayları ortaya çıktı. İzmir İzdeniz iş ilanları işçi alımı detayına göre İzdeniz’e 1 uzakyol kaptan alınacak. İzdeniz A.Ş. İzmir Deniz İşletmeciliği Nakliye ve Turizm A.Ş. tarafından İŞKUR’dan verilen ilanda İzdeniz’e alınacak uzakyol kaptan için başvuru tarihleri 29 Eylül 2021 Çarşamba ile 1 Ekim 2021 Cuma günleri arasında olacak. Başvurular sadece internet sitesi üzerinden CV Bankasına online başvuru şeklinde kabul edilecek. Başvuru sahiplerinin başvuru yapılmak istenen pozisyonu özellikle belirtmesi isteniyor. Ayrıca İŞKUR ilanında başvuru için [email protected] mail adresi de yer alıyor.

İzmir İzdeniz iş başvurusu detaylarına göre, uzakyol kaptanlığı için başvuru yapan adaylar arasından sadece uygun görülen adaylarla iletişim kurulacak. Çalışma adresi İzmir, çalışma süresi tam zamanlı ve çalışma saatleri tekli ve üçlü vardiya sistemimde olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzdeniz iş ilanları ayrıntısına göre müracaat koşulları arasında erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, en az üniversite mezunu olmak, adli sicil kaydının bulunmaması, 35 yaşını aşmamış olmak ve uzakyol kaptan gemi ehliyetine sahip olmak şartları yer alıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzdeniz personel alımı İŞKUR iş ilanları

  • İzdeniz'e alınacak personel: 1 uzakyol kaptan
  • Başvuru tarihleri: 29 Eylül 2021 – 1 Ekim 2021
  • Başvuru maili ve adresi: [email protected] ve sitede bulunan CV Bankası

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları