İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman personel alımı 2021 başvuru detayları belli oldu. İzmir İzelman işçi alımı iş ilanları ayrıntıları ortaya çıktı. İzelman’a 1 endüstri mühendisi, 1 elektrik teknisyeni ve 1 piyano eğitmeni alınacak. Başvurular en geç 6 Ağustos 2021 Cuma günü 08.00 ile 18.00 saatleri arasında yapılabilecek. Daimi olarak istihdam edilecek personel için en az 1 yıl deneyim süresi isteniyor.

İzmir İzelman işçi alımı 2021 detaylarına göre başvurular yalnızca mail olarak, 1 sayfalık fotoğraflı özgeçmiş şeklinde basvuru@izelman.com.tr mail adresine yapılabilecek. Başvuru yapan adaylar arasından sadece uygun görülenlerle 1 hafta içinde iletişim kurularak çağrı yapılacak. Çalışma adresi İzmir Büyükşehir Belediyesi, çalışma süresi belirsiz süreli ve çalışma saatleri tam zamanlı olacak.

İzmir İzelman iş ilanları 2021 ayrıntısına göre müracaat koşulları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak ya da bu hizmetten muaf olmak, üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olmak ve adli sicil kaydının bulunmaması şartları yer alıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman personel alımı 2021 başvuru

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İzelman’a alınacak personeller;

  • 1 Endüstri Mühendisi
  • 1 Elektrik Teknisyeni
  • 1 Piyano Eğitmeni

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman işçi alımı 2021 iş ilanları

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman işçi alımı 2021 iş ilanları detayına göre;

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman işçi alımı 2021 iş ilanları

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları