İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman personel alımı 2021 Temmuz detayları ortaya çıktı. İzelman iş ilanları ayrıntısı İŞKUR tarafından açıklandı. İzelman’a 2 kimyager, 1 makine mühendisi, 1 inşaat mühendisi ve 1 sınıf annesi alınacak. Son başvuru tarihi 7 Temmuz 2021 Çarşamba olarak duyuruldu.

İzelmen personel alımı 2021 detaylarına göre daimi olarak istihdam edilecek personeller için en az 1 yıl deneyim isteniyor. Başvurular sadece mail olarak, 1 sayfalık fotoğraflı özgeçmiş şeklinde başvuru@izelman.com.tr mail adresine yapılabilecek. Başvuru yapan adaylar arasından sadece uygun görülen isimlerle iletişim kurulacak.

İzelman iş ilanları ayrıntısına göre çalışma adresi İzmir Büyükşehir Belediyesi, çalışma süresi belirsiz ve çalışma saatleri tam zamanlı olacak. Müracaat koşulları arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak ya da bu hizmetten muaf olmak, üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olmak ve adli sicil kaydının olmaması şartları bulunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman personel alımı 2021

  • 2 kimyager
  • 1 makine mühendisi
  • 1 inşaat mühendisi
  • 1 sınıf annesi
  • Son başvuru: 7 Temmuz 2021

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman personel alımı 2021

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları