İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman personel alımı 2021 detayları ortaya çıktı. İzelman işçi alımı iş ilanları ayrıntısına göre kuruma 3 işyeri hekimi ve 1 büro elemanı alınacak. İzelman’ın açtığı iş ilanı için son iş başvurusu tarihi 3 Eylül 2021 Cuma olacak. Alınacak personeller daimi olarak istihdam edilecek. Başvurular sadece mail olarak, 1 sayfalık fotoğraflı özgeçmiş şeklinde basvuru@izelman.com.tr mail adresine yapılabilecek. Başvuru yapan adaylar arasından sadece uygun görülen isimlerle, başvuru bitim tarihinden itibaren 1 hafta içinde iletişim kurulacak.

İzmir İzelman iş ilanları 2021 duyurusunda yer alan işyeri hekimleri için çalışma adresi İzelman A.Ş. OSGB Müdürlüğü, çalışma süresi belirsiz süreli ve çalışma saatleri tam zamanlı olacak. Alınacak 1 büro elemanı da İzelman A.Ş’de daimi olarak çalışacak. Büro personeli için en az lise mezunu olmak, tercihen 1 yıl süre mesleği ile ilgili tecrübe sahibi olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve adli sicil kaydının bulunmaması şartları duyuruldu.

İzelman’a alınacak işyeri hekimleri için ise işyeri hekimliği belgesine sahip olmak, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak ya da bu hizmetten muaf olmak, T.C. vatandaşı olmak ve adli sicil kaydının olmaması şartları bulunuyor.

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 2021 KONSERLERİ ETKİNLİKLERİ TAKVİMİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzelman personel alımı işçi alımı iş ilanları

  • 3 işyeri hekimi
  • 1 büro personeli
  • Son başvuru: 3 Eylül 2021 Cuma
  • Başvuru maili: [email protected]

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları

İzmir Enternasyonal Fuarı 2021 etkinlikleri program takvimi