İzmir Büyükşehir Belediyesi İzenerji personel alımı İŞKUR ilanı detayları ortaya çıktı. İzmir İzenerji iş ilanları 2021 ayrıntısına göre İzenerji’ye 7 özel güvenlik görevlisi alınacak. Alınacak personellerin erkek olacağı İŞKUR ilanında yer alıyor. Alınacak personellerin geçici olarak istihdam edileceği, 30 Eylül 2021 ile 28 Şubat 2022 tarihleri arasında çalışacakları ilanda belirtildi.

İzmir İzenerji iş ilanları 2021 detay bilgisine göre 7 özel güvenlik görevlisi için başvuru tarihleri 23 Eylül 2021 Perşembe ile 29 Eylül 2021 Çarşamba günleri arasında olacak. En az 1 yıl deneyim süresi isteniyor. İş başvuruları info@izenerji.com.tr mailine yapılacak. Başvuru yapan adaylar arasından sadece uygun görülen adaylarla iletişim kurulacak ve çağrı yapılacak.

Çalışma adresi İzmir ve çevresi, çalışma süresi 5 ay, çalışma saatlerinde ise vardiyalı çalışma koşulları esas alınacak. Müracaat koşulları arasında, geçerlilik süresi devam eden ÖGG kimlik kartı veya çalışma izni bulunması, İzmir ve çevresinde ikamet edilmesi, en az ortaokul mezunu olmak (silahsız ÖGG mür.) şartları yer alıyor. İlanda ayrıca sadece erkek adayların işe alınacağı bilgisi yer alıyor. Başvuru için gerekli belgeler arasında kimlik fotokopisi ve özel güvenlik yaka kartı fotokopisi olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzenerji personel alımı İŞKUR İzenerji iş ilanları

  • 7 özel güvenlik görevlisi (erkek)
  • Başvuru tarihleri: 23 Eylül 2021 – 29 Eylül 2021
  • Başvuru maili: [email protected]

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları