İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Grand Plaza iş ilanları işçi alımı 2021 detayları belli oldu. İzmir Grand Plaza’ya 1 santral memuru alınacak. Daimi olarak istihdam edilecek personel için en az 1 yıl deneyim isteniyor. Başvuru tarihleri 13 Ekim 2021 Çarşamba ile 15 Ekim 2021 Cuma günleri arasında olacak. Başvuru maili olarak [email protected] mail adresi paylaşıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Grand Plaza personel alımı 2021 ayrıntısına göre, görüşme mülakat bilgileri bölümünde, Talatpaşa Bulvarı, No:59, K:3, D:303, Alsancak İş Merkezi / Konak İzmir adresi İŞKUR duyurusunda yer aldı. Uygun görülen başvurulara mülakat için tarih ve saat bilgisi ayrıca verilecek. Çalışma adresi İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı Grand Plaza’nın muhtelif işletmeleri, çalışma süresi belirsiz süreli ve çalışma saatleri 7,5 saat olacak.

İzmir Grand Plaza iş ilanı detayına göre müracaat koşulları arasında ilköğretim mezunu olmak, en az yüzde 80 engelli olmak, İzmir ilinde ikamet ediyor olmak şartları var. Başvuru için gerekli belgeler arasında engelli raporu, diploma örneği, ikametgâh belgesi ve sabıka kaydı (resmi iş için) olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Grand Plaza iş ilanları işçi alımı

  • 1 santral memuru (engelli)
  • Başvuru tarihleri: 13 Ekim 2021 – 15 Ekim 2021
  • Başvuru maili: [email protected]

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları