Son Dakika İzmir İş İlanları 2021… İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZENERJİ, İZDOĞA ve İZELMAN şirketlerine toplamda 72 personel alınacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları duyurusu İŞKUR üzerinden yapıldı. Belediyenin şirketlerinden açılan iş ilanlarına göre İZENERJİ şirketine 50 özel güvenlik görevlisi alınacak. Son başvuru tarihi ise 22 Ocak 2021 Cuma olarak açıklandı. İZDOĞA şirketine 3 inşaat ustası, 2 şoför, 1 elektrik elektronik teknisyeni, 7 vasıfsız işçi, 1 boya ustası, 1 kepçe operatörü, 1 torna tesviye teknisyeni, 1 çağrı operatörü ve 1 büro personeli (engelli) alınacağı duyuruldu. Bu işler için son başvuru tarihi ise 25-26 ve 27 Ocak tarihleri olacak. İZELMAN şirketine ise 1 sosyal etkinlik sorumlusu, 1 temizlik personeli, 1 büro elemanı, 1 otopark görevlisi alınacağı İŞKUR üzerinden duyuruldu. Söz konusu iş ilanlarının başvuru şartları, detayları ve gerekli tüm bilgiler de paylaşıma sunuldu.

İZENERJİ personel alımı 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi iş ilanları

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden olan İZENERJİ’ye 50 Özel Güvenlik Görevlisi alınacak. Bu iş için son başvuru tarihi 22 Ocak 2021 Cuma olarak duyuruldu. İŞKUR üzerinden yapılan duyuruda, 1 yıl deneyim istendiği ve alınacak personelin daimi olacağı kaydedildi. Başvuruların sadece İZENERJİ’nin web sitesinde bulunan CV Bankası üzerinden yapılacağı duyuruldu. Başvuru yapan adaylar arasından, sadece uygun görülen adaylara 1 hafta içerisinde dönüş yapılacağı bilgisi paylaşıldı. Çalışma adresi olarak İzmir ve çevresi gösterildi. Vardiyalı çalışma koşullarının esas alınacağı bildirildi. İZENERJİ’nin ilanında başvuru şartları da bulunuyor. Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, geçerlilik süresi devam eden Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı veya çalışma izni bulunması, İzmir ve çevresinde ikamet etmek ve silahsız ÖGG için en az ortaokul, silahlı ÖGG için en az lise mezunu olmak şartları paylaşıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2021

İZDOĞA personel alımı 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden olan İZDOĞA’ya 3 inşaat ustası, 2 şoför, 1 elektrik elektronik teknisyeni, 7 vasıfsız işçi, 1 boya ustası, 1 kepçe operatörü, 1 torna ve tesviye teknisyeni, 1 çağrı operatörü ve engelli kadrosundan 1 büro personeli alınacağı İŞKUR üzerinden duyuruldu. Başvuru tarihlerinin 25 Ocak, 26 Ocak ve 27 Ocak 2021 olacağı duyuruldu. Tüm iş kolları için başvurular İZDOĞA’nın web sitesindeki CV Bankası’ndan yapılacak. Uygun görülen adaylara ise 1 hafta içinde dönüş yapılacağı bilgisi paylaşıldı. Müracaat koşulları olarak, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması, adli sicil kaydı bulunmaması şartları duyuruldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2021

İZELMAN personel alımı 2021 İzmir Büyükşehir Belediyesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden olan İZELMAN’a 1 sosyal etkinlik sorumlusu, 1 temizlik personeli, 1 büro elemanı, 1 otopark görevlisi alınacak. İŞKUR üzerinden yapılan iş duyurusunda, son başvuru tarihi 22 Ocak 2021 Cuma günü olacağı duyuruldu. Başvuruların sadece 1 sayfalık fotoğraflı özgeçmiş şeklinde olacağı ve mail olarak İZELMAN’a gönderileceği kaydedildi. Başvuru yapan adaylardan sadece uygun görülenlere 1 hafta içinde dönüş yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı 2021