Kazakistan'ın Almati kentinde düzenlenen ve Ümitler Dünya Judo Şampiyonası’nda gümüş, karma takımlar müsabakalarında ise bronz madalya kazanan Musa Şimşek, Ümitler Asya Judo Kupası'nda Yağmur Şengül gümüş ve Mustafa Menevşe ise bronz madalya kazanan sporcuları, İzmir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ersan Odaman, düzenlenen törenle tebrik etti. Üzerinde fotoğrafı bulunan pastalı törende, Odaman'ın yanı sıra Genel Sekreter Mustafa Ağme, Judo Baş Antrenörü Mesut Kapan, Musa Şimşek'in anne ve babası ve sporcular yer aldı.

Bu sürpriz karşısında çok mutlu olduğunu söyleyen başarılı sporcu Musa Şimşek, “Kulübümün bana verdiği değeri çok iyi biliyorum. Bende daha çok çalışıp, uluslararası düzeyse iyi bir judocu olup, İzmir'i ve kulübümü temsil etmek istiyorum” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyespor, madalya alan sporcular için tören düzenledi

MESUT KAPAN: AMACIMIZ KALİTELİ SPORCULAR YETİŞTİRMEK

Türkiye'nin judoda en iyi kulüpleri arasında yer aldıklarını belirten Judo Baş Antrenörü Mesut Kapan, “Bu tip başarılarda kulübümüzün yanı sıra her zaman onlarla birlikte olan antrenörlerimizin de payı var. Biz her zaman çok çalışıp, kaliteli sporcular yetiştirme amacındayız. Bu anlamda böyle bir jest yapan Kulüp Başkanımız Ersan Odaman'a teşekkür ederiz” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyespor, madalya alan sporcular için tören düzenledi

Musa Şimşek'in uluslararası düzeyde bir sporcu olduğunu ve aldığı madalyalarla bunu ispatladığını belirten Ersan Odaman, “Biz, bu tarz başarılı sporcularımızı teşvik edip, onların başarılı olmalarını istiyoruz. Üst düzey sporcularımızı Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonaları'nda yer almasının yanında altyapılardaki sporcularımıza da destek veriyoruz. Onların bu başarıları tüm İzmir'in başarısı olarak görüyorum. Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Tunç Soyer, sporu seven ve yakından takip eden bir kişi. Bu başarılarla o da çok mutlu oluyor” şeklinde konuştu.