İzmir Çeşme Belediyesi personel alımı 2021 detayları ortaya çıktı. Çeşme Belediyesi iş ilanları İŞKUR duyurusuna göre belediyeye 6 güvenlik görevlisi alınacak. Çeştur Çeşme İmar Turizm Ticaret ve Teknik Hizmetler ve Liman İşletmeleri Ltd. Şti tarafından yapılan duyuruda daimi olarak istihdam edilecek personel için işe başvuru tarihleri 27 Ağustos 2021 Cuma ile 3 Eylül 2021 Cuma arasında yapılacak.

Çeşme Belediyesi işçi alımı ilanı için iş başvurusu yapmak isteyenler [email protected] mail adresine CV gönderecek. İŞKUR duyurusunda başvuru adresi Ilıca Mahallesi, 5076 Sokak, No: 4/F Çeşme olarak belirtilmiş. Görüşme yeri, görüşme tarihi, saati, çalışma adresi ve diğer mülakat bilgileri sadece mülakata davet edileceklere bildirilecek.

Çeşme Belediyesi bünyesinde görevlendirilecek 6 güvenlik görevlisinin çalışma süresi 7,5 saat, çalışma saatleri ise 00.00 ile 08.00 arasında olacak. Müracaat koşulları ve sunulacak belgeler arasında, silahlı ya da silahsız güvenlik sertifikası olması, Çeşme ilçesinde ikamet ediyor olması ve vardiyalı çalışabilecek olması şartları bulunuyor.

İzmir Çeşme Belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları

  • Çeşme Belediyesi’ne alınacak personel: 6 güvenlik görevlisi
  • Başvuru tarihleri: 27 Ağustos 2021 – 3 Eylül 2021
  • Başvuru maili: [email protected]

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları