İzmir elektrik kesintisi detayları belli oldu. İzmir’in Çeşme, Karaburun ve Selçuk ilçelerinde uygulanacak 7 Mayıs 2020 Perşembe elektrik kesintisi detayları Gediz Elektrik tarafından duyuruldu. İzmir Çeşme elektrik kesintisi ne zaman sona erecek? İzmir Karaburun elektrik kesintisi hangi mahalleleri etkileyecek? İzmir Selçuk elektrik kesintisi, Selçuk’ta elektrikler ne zaman gelecek? Soruları yanıt buldu. En geç saat 17.00’ye kadar süreceği duyurulan kesintilerin arıza bakım ve onarım, şebeke bakım çalışması ve yatırım tesisi devreye alma sebepleri ile olacağı bilgisi paylaşıldı. İzmir’in Çeşme, Karaburun ve Selçuk ilçelerinde olacak elektrik kesintilerinin detayları haberimizde yer alıyor.

İZMİR ÇEŞME ELEKTRİK KESİNTİSİ 7 MAYIS 2020 PERŞEMBE

İzmir’in Çeşme ilçesinde 7 Mayıs 2020 Perşembe günü saat 10.00 ile 13.00 arasında arıza bakım onarım sebebiyle Gediz Elektrik tarafından elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintiden Çeşme Ovacık Mahallesi ve Çeşme Ovakent Sitesi etkilenecek.

İZMİR KARABURUN ELEKTRİK KESİNTİSİ 7 MAYIS 2020 PERŞEMBE

İzmir’in Karaburun ilçesinde elektrik kesintisi olacak. Gediz Elektrik tarafından yapılan paylaşımda, 7 Mayıs 2020 Perşembe günü olacak kesintinin şebeke bakım çalışmasından kaynaklanacağı kaydedildi. Kesintiden Karaburun Eski Küçükbahçe Köyü, Orhan Atış, Karaburun Orman Gözetleme, Yağmur Muart Kınay, Yaylaköyü, Ali Baba Çiftliği ve Hava Radar Mevzii Komutanlığı etkilenecek.

İZMİR SELÇUK ELEKTRİK KESİNTİSİ 7 MAYIS 2020 PERŞEMBE

İzmir Selçuk elektrik kesintisi 7 Mayıs 2020 Perşembe günü saat 09.00 ile 17.00 arasında olacak. Yatırım tesisi devreye alınması nedeniyle Gediz Elektrik tarafından yapılacak planlı kesintiden Selçuk Zeytinköy Mahallesi, Kazangöl Caddesi, 10-11-12. ve 13. Sokaklar etkilenecek.