Son dakika İzmir Çiğli haberleri… İzmir Çiğli Belediyesi Başkan Yardımcısı ve CHP'li Belediye Meclis Üyesi Mustafa Avdan (63), yaklaşık 1 haftadır tedavi gördüğü İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde durumunun ağırlaşmasının ardından yoğun bakıma kaldırıldı. Avdan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

Mustafa Avdan'ın vefatı üzerine Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü de sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı. Gümrükçü, "Çiğlimizin ve partimizin emektar isimlerinden Başkan Yardımcımız ve meclis üyemiz kıymetli ağabeyim Mustafa Avdan'ı Covid-19 nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesi ve tüm Çiğli halkına baş sağlığı diliyorum" sözlerine yer verdi.

Mustafa Avdan kimdir?

Korona virüse yenik düşerek hayatını kaybeden Mustafa Avdan 1958 Manisa - Salihli doğumludur. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak yıllarca İzmir’de faaliyet yürütmüştür. Cumhuriyet Halk Partisi'nin çeşitli kademelerinde görev yapan Avdan, 30 Mart 2014 ve 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP Çiğli Belediye Meclis Üyesi olarak seçilmiştir. Meclis Grup Başkanvekilliği ve Encümen Başkanlığı görevlerini yürütmüştür. Avdan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

son dakika izmir haberleri

izmir büyükşehir belediyesi halkın bakkalı