İzmir Çiğli’de 15 Ocak 2020 Çarşamba günü sular kesildi. Çiğli su kesintisi Ataşehir Mahallesi ve Yeni Mahalle’de başladı. İzmir’in Çiğli ilçesinde suların ne zaman geleceğini ve kesintinin sebebini öğrenmek isteyen İzmirliler, İzmir Çiğli su kesintisi ne zaman bitecek? İzmir Çiğli’de sular ne zaman gelecek? Sorularına yanıt arıyor. Çiğli su kesintisi hakkında tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

İZMİR ÇİĞLİ SU KESİNTİSİ NE ZAMAN DÜZELECEK?

İzmir Çiğli su kesintisi öğleden sonra saat 14.00’de düzelecek. Çiğli’de sular 2 saat 20 dakika kadar kesilecek ve sonrasında sular yeniden açılacak. Su şebekesine verilen zarardan dolayı onarım çalışmaları devam ediyor. İZSU’dan yapılan açıklamaya göre 15 Ocak 2020 Çarşamba günü saat 11.40 ile 14.00 arasında Çipli Ataşehir Mahallesi ve Yeni Mahalle’de su kesintisi yaşanacak.

ÇİĞLİ’DE SULAR NE ZAMAN GELECEK?

Çiğli ilçesine bağlı Ataşehir Mahallesi, Yeni Mahalle’de yaşanan su kesintisine su şebekesine verilen zarar sebep oldu. 8032 Sokak No: 3 önü organize sanayi girişi vanası kapatıldı ve kanal çalışması yapılıyor. Çiğli’de suların saat 14.00’de gelmesi bekleniyor.