İzmir çıkışlı Uludağ turu ile günübirlik ya da konaklamalı kayak turizmi yapmak size ve sevdiklerinize çok iyi gelecek. Günübirlik ve konaklamalı olarak gerçekleştirebileceğiniz Uludağ turu sayesinde en güzel anıları biriktirebileceğiniz muhteşem bir tatil yapacaksınız.

İzmir Çıkışlı Günübirlik ve Konaklamalı Bursa Uludağ Turu

İzmir çıkışlı Uludağ turu ile günübirlik ya da konaklamalı kayak turizmi yapmak size ve sevdiklerinize çok iyi gelecek. Günübirlik ve konaklamalı olarak gerçekleştirebileceğiniz Uludağ turu sayesinde en güzel anıları biriktirebileceğiniz muhteşem bir tatil yapacaksınız.

Türkiye’de tatil kavramı yaz ve kış tatili olarak ikiye ayrılmaktadır. Birçok insan deniz tatilini tercih ederken, birçok kişi de tatilini kış aylarında kayak merkezlerine giderek kayak turizmi yapmayı tercih ediyor. Özellikle Bursa Uludağ Kayak Merkezi, kış aylarında en çok kayak tatilinin yapıldığı mekanların başında geliyor.

Ege’nin incisi İzmir’de farklı bir tatil planı yapmayı planlıyor iseniz, İzmir çıkışlı Uludağ turu tam size göre. İzmir halkına en iyi hizmeti vermek için çalışan izmirgeziyor.com, en uygun fiyat avantajları ile İzmirlilere tatil avantajı sunuyor. İzmirgeziyor.com tarafından sunulan günübirlik Bursa turları sayesinde hayatınızın en güzel turlarından ve tatillerinden birini gerçekleştirebilirsiniz.

Bursa Uludağ’da en güzel kayak tatili sizi bekliyor

Etkinlikleri ve kayak keyfi ile unutulmaz tatil anıları biriktirme fırsatı sunan İzmir çıkışlı günübirlik Uludağ turu ayrıcalığı ile kayak yapmanın zevkini doyasıya yaşama imkanı elde edeceksiniz. İzmir’in en merkezi konumlarından geçen servis güzergâhlarından bineceğiniz servisler ile başlayan yolculuğunuzun ilk durağı Akhisar ve Susurluk olacak. Burada verilen kısa molanın ardından güzel şehir Bursa’ya varmış oluyorsunuz. Kahvaltınızın ardından Uludağ Kayak Merkezi’ne çıkarak kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. İzmir çıkışlı Uludağ turları deneyimiyle Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden olan ve her yıl binlerce kişinin kış turizmi için geldiği Uludağ Kayak Merkezinde en güzel kayak tatilini gerçekleştireceksiniz. Burada kayak, snowboard ya da telesiyej gibi aktivitelere katılarak mükemmel bir gün geçireceksiniz. Öğle yemeğinde Bursa’nın eşsiz lezzetleri arasında yer alan, tadı ile damakları mest eden İskender yemeğini de yemiş olacaksınız.

İzmir çıkışlı Uludağ turları 2022 ile Bursa turunun ardından Gölyazı’da yapılacak sandal turuna katılarak, burada Gölyazı köyü etrafını gezme fırsatı elde edeceksiniz. Bölgenin en güzel yerleşim yerlerinden olan Gölyazı’da, sosyal medya hesaplarınız için çok güzel fotoğraflar çekme imkanı bulacaksınız. Günü birlik gerçekleştirilen tur programı sonrasında gece saat 23:30 gibi İzmir’e ulaşmış oluyorsunuz. Böylece en güzel tatilinizi güvenle sonlandırmanın mutluluğunu yaşayacaksınız.

Konaklamalı Uludağ turları

Günü birlik Uludağ turlarının yanında, birçok İzmirli daha fazla kayak yapmayı tercih ediyor. İzmir çıkışlı konaklamalı Uludağ turları, size bir günden daha fazla kayak yapma ve Bursa’yı daha fazla gezme imkanı sunar. Kayak tatilinizin ardından her bir ilçesi ayrı güzellikte olan Bursa sokaklarını gezebilir, profesyonel rehber eşliğinde tarihte önemli bir yeri olan Bursa kalesini ve diğer önemli tarihi mekanları gezme fırsatı elde edebilirsiniz.

Avantajlı gezi fırsatları

İzmir çıkışlı Uludağ turu ile İzmir’den Uludağ’a ulaşımınız lüks araçlar ile sağlanmaktadır. Bu tur kapsamında kahvaltı için, rehberlik ve milli park giriş ücreti gibi farklı ücretler ödemezsiniz. Uludağ’da gerçekleştireceğiniz kayak etkinliğiniz için kayak ekipmanları temin ediliyor. Size sadece kayak yapmanın zevkini yaşamak kalıyor.

Uludağ günübirlik tur fiyatları

İzmir’den Bursa Uludağ’a gitmek ve orada kayak tatili yapmak, tatil planlarınızı yaparken mutlaka defterinizde olması gerekir. Uludağ günübirlik tur fiyatları, İzmirgeziyor.com size en uygun ve en avantajlı tur fiyatları ile sunulmaktadır. Bütçenizi zorlamayacak, size en keyifli tatil imkanı sunan bu avantajlı tatile çıkmak için İzmirgeziyor.com sitesini ziyaret edebilir, detaylar hakkında bilgi alabilirsiniz.