Spor Toto Süper Lig'de İzmir temsilcisi Göztepe'nin Başkanı Mehmet Sepil, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'u ziyaret etti.

Sepil, yapımı süren Göztepe Stadı'yla ilgili müteahhitlerin Aralık ayını işaret etmesine karşın, kendilerini önümüzdeki sezonda da Bornova Stadı'nda oynayacak şekilde hazırladıklarını ifade etti.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'dan bunu rica ettiğini ifade eden Başkan Sepil, kendi statlarına geçtikleri zaman da Bornova Belediyesi ile Göztepe'nin işbirliğinin tüm amatör dallarda devam edeceğini söyledi.

"SEPİL'LE ÖZKAN HEYKELİ DİKİLECEK FUTBOL ADAMI"

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ise, Mehmet Sepil'le birlikte Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın heykeli dikilecek bir futbol adamı olduğunu ifade ederek kendileriyle onur duyduğunu söyledi.

İduğ, stat dışında altyapı konusunda da çalışmalar olduğunu ifade ederek Bornova'nın tesisleşme ve altyapı ile profesyonel takımlara yetiştirici olmasını hedeflediklerini dile getirdi.

GÖZTEPE SON HAFTADA LİGDE KALDI

İzmir ekibi Göztepe, Avrupa Kupaları'na katılma hedefiyle başladığı ligde kötü bir performans ortaya koymuştu. Sarı-kırmızılılar, ligin son haftalarına kadar küme düşme tehlikesi yaşamış, son hafta Bornova'da MKE Ankaragücü yenerek ligde kalmıştı.

İzmir temsilcisi, geçtiğimiz sezon 34 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 18 yenilgi almıştı. 37 gol atıp kalesinde 42 gol gören Göz-Göz, topladığı 38 puanla ligi 15. sırada tamamlamıştı.

Geçtiğimiz sezon küme düşen takımlar ise Bursaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Ege'nin bir diğer takımı Akhisar Belediyespor olmuştu.