Dekorasyon alanında en çok faydalanılan ve günümüzde birçok yapının inşasında ve dekorasyonunda kullanılan mermerler, son dönemin en çok tercih edilen ürünlerinden biri haline geldi. Topraktan çıkarılması nedeniyle işçinin ustalığının önemli olduğu mermerler, küvet, lavabo, mutfak tezgahı, masa ve sehpanın yanı sıra süs eşyalarının da yapımında kullanılıyor.

Mermerlerin yanı sıra granitler de en sevilen yapı taşları arasında yer alıyor. Granitler aşınma ve renk değişimine karşı direnç gösterir, bu nedenle diğer taşlara göre daha sağlamdır. Sağlıklı olmasının yanı sıra kolayca temizlenebilmesi, granitlerin en çok kullanılan taşlar arasında yer almasını sağlar.

Traverten taşları da, tıpkı mermer ve granitler gibi müşterilerin en çok beğendiği taşlar arasında yerini alıyor. Özellikle dekorasyon alanında kullanılan traverten taşları, sıcak ve soğuk havaya direnci nedeniyle yalıtım işlerinde de kullanılıyor.

İZMİR EN İYİ MERMER FİRMALARI

İzmirliler, İzmir'de ve ilçelerinde faaliyet gösteren en iyi mermer firmalarını ve mermercileri araştırmaya devam ediyor. Yapacakları harcama karşılığında satın alacakları mermerleri uzun süre kullanmak isteyen vatandaşlar, kendileri için en iyi tercihi yapmak istiyor. İzmir'de Çeşme'den Konak'a, Balçova'dan Bayraklı'ya kadar birçok ilçede mermer firmaları ve mermerci bulunuyor. Peki İzmir'de en iyi mermerciler 2020 listesinde kimler var? İzmir'de en iyi mermer firmaları hangileri? İzmir en iyi mermercileri ve mermer firmalarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

İzmir'de en iyi mermer firmaları arasında Gaziemir'de Başaranlar Granit, Karabağlar'da Selvi Mermercilik, Adnan Mermer, Eyla Mermer, Bornova'da Taşpınar Granit ve Mermer, Çiğli'de Aktaş A.Ş. yer alıyor. Bu firmalar, üstlendikleri projeleri en hızlı ve en iyi şekilde tamamlayarak müşterilerine sunmayı sürdürüyor.

izmir'in en büyük şirketleri firmaları listesi

İZMİR EN İYİ MERMERCİLER

  • Gaziemir - Başaranlar Granit
  • Karabağlar - Selvi Mermercilik
  • Karabağlar - Adnan Mermer
  • Karabağla - Eyla Mermer
  • Bornova - Taşpınar Granit ve Mermer
  • Çiğli - Aktaş A.Ş.

Mermer firmaları, müşterilerinden gelen telefonların ardından keşif için çalışma yapılacak mekanlara ulaşıyor. Firmalar, anlaşmalar sonrası en iyi çözümleri müşterilerine sunarak işlemleri tamamlıyor.

son dakika izmir haberleri