Trafik sorununun giderek artması ile otomobillerde daha çok vakit geçiren sürücüler, yağmur, toz, güneş ve değişen iklim şartları derken araçlarını kirlenmiş, tozlanmış ve boyası incelmiş halde bulup İzmir’de en iyi oto yıkamacılar hangisi ise onu araştırıyorlar. İzmirlilere profesyonel hizmet veren İzmir’in en iyi oto yıkama firmaları detayları belli oldu. İzmir’in Konak ilçesinden Karşıyaka ilçesine, Çiğli’den Gaziemir’e, Aliağa’dan Narlıdere’ye, Urla’dan Karabağlar’a İzmir genelinde en temiz hizmet veren oto yıkamacılar ortaya çıktı. İzmir’in en iyi ve fiyatı en uygun oto kuaförleri hangisi? Sorusu yanıt buldu. Otomobil sahipleri, araçlarına evlerinin temizliği kadar önem veriyor. Boyasının akmasını, çizilmesini, tozlanmasını ve araçlarının içinin kirlenmesini istemeyen sürücüler, rutin aralıklarla oto kuaför firmalarına uğruyor. Otomobillerinin yağından suyuna, dış temizliğinden motor temizliğine kadar araçlarının her bir yanının sorunsuz olmasını isteyen vatandaşlar, bu işi İzmir’de en iyi yapabilecek profesyonel firmalara ihtiyaç duyuyor. Araçlarının daha rahat, daha temiz, daha kullanılabilir, yağı, suyu eksiksiz, motor temizliği intizamlı şekilde yapılmış ve güneşe karşı daha korumalı bir hale gelmiş olmasını isteyen araç sahipleri için İzmir’in oto yıkamacılarını derledik.

izmir'in en büyük şirketleri firmaları listesi

İZMİR EN İYİ OTO YIKAMA FİRMALARI

İzmir’de en iyi oto yıkama firmaları 2020 detayında İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bulunan Ares Oto Yıkama, Sonax Karşıyaka ve Girne Oto Yıkama firmaları sayılabilir. Çiğli’de ise Garage KSK Oto Yıkama firması akşam 20.00’ye kadar müşterilerine hizmet veriyor. İzmir’in Bornova ilçesinde en iyi oto yıkama firmaları arasında Han Oto Yıkama ve Yağmur Oto Kuaför firmaları var. Karabağlar ilçesinde Elit Oto Kuaför firması detaylı temizlik garantisi veriyor. Yine Karabağlar’da Pak Oto Yıkama ve Bahçelievler Oto Yıkama firmaları da profesyonel hizmet vermeyi sürdürüyor. Bayraklı ilçesinde Focar Care Oto Kuaför işletmesi İzmir’deki en iyi oto yıkama firmaları 2020 listesinde yer alıyor.

İZMİR’DE EN İYİ OTO YIKAMACILAR

  • Empode Oto Kuaför / Buca
  • Bucali Oto Yıkama / Buca
  • Dörtyol Oto Yıkama / Balçova
  • RM Exclusive Car / Balçova
  • AutoClub Vizyon / Gaziemir

İzmir’deki oto yıkamacılar ozonla dezenfeksiyon işleminden ilaçlama işlemlerine, iç döşemelerin detaylı temizliğinden motor temizlemeye, pasta ciladan jant ve lastik temizliğine geniş bir yelpazede müşterilerine hizmet sunmayı sürdürüyor.

izmir deprem riski fay hattı haritası