İzmir’de ve Ege Bölgesi illerinde her türlü tanıtım ve reklam faaliyetleri için profesyonel bir ajansla işbirliği yapmak isteyenler için büyük fırsat. İzmir en iyi reklam ajansları nedir sorusunun yanıtı ortaya çıktı. Merkezi İzmir Karşıyaka’da olan ve tüm Ege Bölgesi’nde verdiği ajans hizmetleri ile adından söz ettiren Olay Yeri Dijital Reklam Ajansı, internet reklamlarından sosyal medya yönetimine, web tasarım çözümlerinden prodüksiyon ve tanıtım filmlerine, baskı matbaa işlerinden grafik tasarım işlerine, müşterilerine geniş bir yelpazede ajans hizmeti sunuyor.

İzmir en iyi ajanslar denilince ilk akla gelen firmalardan olan Olay Yeri Dijital Reklam Ajansı, markanıza güç katarak sizi hem dijital mecralarda hem de diğer tanıtım ve reklam alanlarında bir adım önde tutuyor. Ozancan Yıldırım tarafından yönetilen ve profesyonel bir ekibe sahip olan, verdiği reklam hizmetler ile sadece İzmir, Ege Bölgesi ve Türkiye sınırlarına sığmayan, uluslararası işbirlikleri ile yenilikçi ve özgün reklam projelerini hayata geçiren ajans, aynı zamanda O.Y Consultant Yatırım Danışmanlığı ile farklı iş kollarında da varlığını sürdürüyor.

İş geliştirme projelerinde, otel işletmeciliği alanında ve dijital pazarlama konularında uzmanlaşan ve profesyonel ekibi ile tüm ayrıntıları göz önünde bulundurarak hizmet üreten firma, ürettiği teknolojik ve dijital çözümler ile sektöre yön veriyor. Müşterilerinin kurumsal kimliğini yaratarak projeye başlayan, marka bilinirliğini arttırmak için etkili reklam çalışmalarına imza atan, yönettiği reklam kampanyaları ile markayı geniş kitlelerce bilinir hale getiren ajans, A’dan Z’ye ajans hizmeti veriyor.

İzmir en iyi reklam ajansları: Olay Yeri Dijital Reklam Ajansı

İzmir en iyi reklam ajansları arasında birinci sırada olan Olay Yeri Dijital Reklam Ajansı’nın verdiği hizmetlerin başlıkları şöyle;

  • İnternet reklamları (Google’da görünür hale gelirsiniz)
  • Sosyal medya yönetimi (Potansiyel müşterilerinize ulaşırsınız)
  • Web tasarım hizmetleri (İnternetin gücünü markanıza yöneltirsiniz)
  • Prodüksiyon tanıtım filmleri (Markanızın gücüne güç katarsınız)
  • Baskı ve matbaa çözümleri (Kurumsal kimliğe kavuşur, reklamın etkisini görürsünüz)
  • Grafik tasarım işleri (Tüm alanlarda en etkili tanıtıma kavuşursunuz)

İzmir en iyi ajanslar listesinde birinci sırada

Olay Yeri Dijital Reklam Ajansı, İzmir en iyi ajanslar listesinde birinci sırada yer alıyor. Logo tasarımlarından dijital baskılara, Instagram, Facebook, Twitter ve Youtube gibi güçlü sosyal medya sitelerindeki sayfa yönetimlerinden kurumsal kimlik oluşturmaya, her türlü ajans hizmetine profesyonel çözümler ile ulaşabilirsiniz.

Olay Yeri Dijital Reklam Ajansı iletişim bilgileri

  • Olay Yeri Dijital Reklam Ajansı telefon: (232) 415 64 77 / (533) 167 99 97
  • Adres: Donanmacı Mahallesi, 1728 Sokak, No:29 D:5 Karşıyaka - İzmir