İzmir Enternasyonal Fuarı 2021 ne zaman başlıyor sorusu yanıt buldu. İzmir Enternasyonal Fuarı 2021 konser etkinlikleri takvimi hakkında merak edilen soruların yanıtı ortaya çıktı. İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl 90. Kez düzenlenecek. İzmir Fuarı 3 Eylül ile 12 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Bu yılın tema ve sloganları, “90 yıldır birlikte kutluyoruz” ve “Geleceği İzmir’de birlikte kuruyoruz” olacak.

12 Eylül 2021 Pazar gününe kadar devam edecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı 2021, ekonomik ve kültürel kalkınma hamlesinin öncü adımlarından biri olmayı sürdürecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenecek İzmir Fuarı 2021’in ana sponsoru Folkart olacak. Etkinlik sponsoru ise Migros oldu.

İzmir Enternasyonal Fuarı 2021’de salgın sebebi ile sağlık önemleri üst düzeyde alınacak. İzmir Fuarı 2021’de aynı zamanda İzmir İş Günleri de 7. Kez iş dünyasını buluşturacak. UCLG Kültür Zirvesi’nin dördüncüsü, İzmir Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Fuarı’nın öylesine bir fuar olmadığını, fikriyatı İzmir İktisat Kongresi’nde atılan büyük bir mirasın taşıyıcısı olduğunu dile getirdi. Fuarın bu güne kadar nelere öncülük ettiğini ve fuarda nelerin sergilendiğini tek tek sayan Başkan Soyer, ilklerin fuarı olan İzmir Enternasyonal Fuarı ile geleceği İzmir’de kutlayacaklarını söyledi.

İzmir Enternasyonal Fuarı 2021 ne zaman başlıyor

İzmir Enternasyonal Fuarı 2021 3 Eylül 2021 Cuma günü başlıyor. 90. İEF’de etkinlikler; pandemi koşullarına uygun TSE güvenli hizmet belgesi kapsamı ile düzenlenecek. Ziyaretçi girişleri maskeli, HES kodu alınarak ve alan yoğunluğuna göre kontrollü olarak sağlanacak. Fuar, Dünya Sağlık Örgütü, T. C. Sağlık Bakanlığı ve TOBB kuralları doğrultusunda yapılacak. Kültürpark’ın tüm kapılarından giriş ve çıkış yapılabileceği Fuar'ın giriş ücretleri ise bu yıl tam 5 TL, öğrenci 3,5 TL olarak belirlendi.

İzmir Enternasyonal Fuarı 2021 konser etkinlikleri takvimi

  • 90. İzmir Enternasyonal Fuarı 2021, teknoloji, ticaret, kültür, sanat ve eğlencenin merkezi olacak
  • 10 günlük fuar kapsamında, her yaş grubuna hitap edecek etkinlikler yapılacak
  • Ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler
  • 20. Sinema Burada Festivali
  • Kitap Sokağı, Yüz Yüze Sohbetler
  • Çocuklar için heyecanlı ve eğlenceli oyun alanları
  • Zipline, bilgi yarışması, kültürel etkinliklerin yapılacağı sahneler konuklara sunulacak
  • İzmirli spor kulüpleri ve ünlü sporcuların katılımıyla ilk kez kurulacak spor alanı fuarda coşkuyu katlayacak
  • Gölde yer alan yelken, kano, kumandalı yat yarışları ile farklı bir heyecan ilk defa yaşanacak
  • İzmir Enternasyonal Fuarı'nın tarihini anlatan İEF 90. Yıl Sergisi de ziyaretçileri geçmişe götürecek
  • Oyun sektöründe yer almak isteyen genç girişimciler için Next Game Startup Girişimcilik Yarışması 12 Eylül'de Fuar kapsamında sonuçlanacak.
  • Next Game Startup ve Oyun Girişimciliği etkinlikleri kapsamında konsol turnuvaları, seminerler ile çeşitli etkinlikler yapılacak.

İzmir enternasyonal fuarı 2021 konser etkinlikleri İzmir Fuarı konserleri 2021

son dakika izmir haberleri