Son dakika İzmir haberleri… İzmir Forum Göztepe nerede sorusu yanıt buldu. Forum Göztepe ne zaman açılacak sorusunun yanıtı ortaya çıktı. İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Forum Göztepe hayata geçiyor. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde düzenlenen ve Karabağ Esentepelilerin yoğun katılım gösterdiği tanıtım toplantısında konuşan Turkmall Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eyüboğlu, Turkmall olarak sektörde 30'uncu kuruluş yılını kutladıklarını belirterek, Forum Göztepe'nin sosyal alanlar, alışveriş ve modern yaşamı bir arada sunacak örnek bir proje olduğunu söyledi.

İzmir ve Ege Bölgesi'ne özel önem verdiklerini kaydeden Eyüboğlu, “İzmir'de yeni ve sağlıklı konutların inşa edilmesi ve günün ihtiyacına cevap verecek nitelikli projeler yapılması gerekli. Asıl işimiz yaşam alanları oluşturmak. Bundan sonra da İzmir'de önemli karma konseptli projeleri yaşama geçirmek istiyoruz” diye konuştu.

İzmir Forum Göztepe nerede?

İzmir Forum Göztepe Karabağlar ilçesi Esentepe Mahallesi'ndedir. Toplam 200 bin metrekarelik alanda 1 milyar liralık yatırımla kentsel dönüşüm projesi hazırlanmıştır. Turkmall Yönetim Kurulu Başkanı Levent Eyüboğlu, şu bilgileri verdi: “İzmir'in ihtiyaçlarına cevap verecek, modern mimariye sahip ve sağlam zemin üzerinde kuracağımız projede bin 450 konut olacak. Ticari alanlar, ofis alanları sosyalleşebileceğiniz mekanlar, her daire için bir kapalı otopark gibi pek çok özelliği bir arada sunacağız. Forum Göztepe, hem çevre yoluna hem de metroya ve sahile yakın bir konumda olmasıyla ulaşım avantajı da sunuyor.”

İzmir Forum Göztepe ne zaman açılacak?

Karabağlar Esentepe Mahallesi'ndeki vatandaşların hak kaybına ve mağduriyete uğramamaları için yola çıktıklarını söyleyen Esentepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Cengiz Aktaş projenin son aşamaya geldiğini vurguladı. Forum Göztepe'nin klasik bir kentsel dönüşüm projesi olmadığını ifade eden Aktaş, Esentepe'nin sosyal ve çevresel anlamda da önemli bir kazanıma sahip olacağını, çocukların geleceği için herkesin bu projeye sahip çıkması gerektiğini sözlerine ekledi.

son dakika izmir haberleri