İzmir Enternasyonal Fuarı 2019 organizasyonunda coşku konserler, tiyatrolar, filmler ve çeşitli etkinliklerle devam ediyor. İzmir Fuarı 2019'da perdenin kapanacağı 15 Eylül akşamına yavaş yavaş yaklaşılırken fuardaki konserlere katılmak isteyen vatandaşlar da araştırma yapmaya devam ediyor. Peki İzmir Fuarı 2019 konserlerinde son 5 güne girilirken hangi sanatçılar sahneye çıkacak, hangi organizasyonlar yapılacak? İzmir Fuarı konserleriyle ilgili tüm detaylar, haberimizde....

İZMİR FUARI KONSERLERİ 2019

İZMİR FUARI 11 EYLÜL ETKİNLİKLERİ

İZMİR FUARI 11 EYLÜL 2019 KONSERLERİ

İzmir'de 11 Eylül 2019 Çarşamba günü Yeni Türkü, Pinhani ve Melek Mosso sahneye çıkacak.

İZMİR FUARI YENİ TÜRKÜ KONSERİ

İzmir Fuarı'nda saat 21.30'da başlayacak olan Yeni Türkü konseri, Yeraltı Otopark Üstü Çim Alanı'nda gerçekleştirilecek. 1977 yılında kurulan Yeni Türkü grubu, en güzel şarkılarını bu kez İzmirliler için seslendirecek.

İZMİR FUARI PİNHANİ KONSERİ

Saat 20.45'te başlayacak olan Pinhani konseri

İZMİR FUARI PİNHANİ KONSERİ

İZMİR FUARI MELEK MOSSO KONSERİ

İzmir Fuarı'nda 11 Eylül Çarşamba günü gerçekleştirilecek bir diğer konser ise Melek Mosso'nun konseri olacak. Mogambo Geceleri konserleri kapsamında düzenlenecek olan konser, saat 23.00'te başlayacak. Gerçek ismi Melek Davarcı olan sanatçı, 1988 doğumlu ve müzik öğretmeni. Adnan Menderes Üniversitesi'nen mezun olan Melek Mosso, İstanbul'da vapurda müzik yaparak tanındı. 2018 yılında çıkış yakalayan sanatçının, geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

İZMİR FUARI MELEK MOSSO KONSERİ

İZMİR FUARI GİRİŞ ÜCRETİ

İZMİR FUARI 12 EYLÜL 2019 KONSERLERİ

İzmir Fuarı'nda 12 Eylül 2019 Perşembe günü; Onur Akın, Kalben ve Tuna Kiremitçi sahneye çıkacak.

İZMİR FUARI ONUR AKIN KONSERİ

İzmir Fuarı'nda 12 Eylül Perşembe günü, Yeraltı Otopark Üstü Çim Alanı'nda saat 21.30'da Onur Akın sahneye çıkacak. Kariyerine 1987'de başlayan Onur Akın, Türk özgün müziğinin en önemli isimlerinden biri olarak tanınıyor.

İZMİR FUARI ONUR AKIN KONSERİ

İZMİR FUARI KALBEN KONSERİ

İzmir Fuarı'nda Kalben konseri ise saat 20.45'te başlayacak. Konser, Kültürpark 3 No'lu Hol Önü'nde yapılacak. Tam adı Kalben Sağdıç olan İskenderunlu sanatçı, Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümüden mezun oldu. Küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duyan Kalben, şimdiye kadar Türkiye'nin birçok yerinde konser verdi.

İZMİR FUARI KALBEN KONSERİ

İZMİR FUARI TUNA KİREMİTÇİ KONSERİ

Mogambo Geceleri konserleri kapsamında 12 Eylül 2019 Perşembe günü Tuna Kiremitçi sahneye çıkacak. Konser, 23.00'te başlayacak. Eskişehir doğumlu 46 yaşındaki Tuna Kiremitçi, 1994'te başladığı müzik kariyerinin yanı sıra şiir ve roman da yazıyor.

İZMİR FUARI TUNA KİREMİTÇİ KONSERİ

İZMİR FUARI 13 EYLÜL 2019 KONSERLERİ

İzmir Fuarı'nda 13 Eylül 2019 Cuma günü Edis, Pentagram ve Mehmet Erdem'in konserleri gerçekleştirilecek.

İZMİR FUARI EDİS KONSERİ

İngiltere doğumlu olan ancak çocukluğu İzmir'de geçen şarkıcı Edis, 13 Eylül Cuma günü 21.30'da Yeraltı Otopark Üstü Çim Alanı'nda sahneye çıkacak. Tam ismi Edis Görgülü olan ancak Edis ismiyle tanınan 28 yaşındaki şarkıcı, kariyerine 2014'te başladı. "Benim Ol" şarkısı ile ünlenen Edis, son olarak "An" isimli albümünü çıkardı.

İZMİR FUARI EDİS KONSERİ

İZMİR FUARI PENTAGRAM KONSERİ

İzmir Fuarı'nda 3 No'lu Hol Önü'nde Pentagram grubu da sahneye çıkacak. Konser, saat 20.45'te başlayacak. Türkiye'nin en önemli heavy metal grupları arasında yer alan Pentagram, bugüne dek Türkiye'nin yanı sıra dünyanın birçok ülkesinde konser verdi. 1986'da kurulan grupta Hakan Utangaç, Tarkan Gözübüyük, Gökalp Ergen, Metin Türkcan ve Cenk Ünnü yer alıyor. Grubun konserleri, kapalı gişe olmasıyla biliniyor.

İZMİR FUARI PENTAGRAM KONSERİ

İZMİR FUARI MEHMET ERDEM KONSERİ

İzmir Fuarı'nda 13 Eylül Cuma günü Mogambo Geceleri'nde Mehmet Erdem'in konseri gerçekleşecek. Saat 23.00'te başlayacak konser Mogambo Caz Club'ta düzenlenecek. 1978 Manisa doğumlu Mehmet Erdem, bugüne dek birçok ödül kazandı. Erdem, 2019 İzmir Fuarı'nda sevilen şarkılarını bu kez İzmirliler için söyleyecek.

İZMİR FUARI MEHMET ERDEM KONSERİ

İZMİR FUARI 14 EYLÜL 2019 KONSERLERİ

İzmir Fuarı'nda son 2 güne girilirken sahneye Simge Sağın, Ufuk Beydemir ve Birzen Tezer çıkacak.

İZMİR FUARI SİMGE SAĞIN KONSERİ

İzmir Fuarı'nda 14 Eylül Cumartesi günü Yeraltı Otopark Üstü Çim Alanı'nda son ayların gündemdeki isimlerinden Simge Sağın'ın konseri başlayacak. Saat 21.30'da başlayacak konser, İzmirlilere güzel bir gece yaşatacak. 2010 yılında kariyerine giriş yapan Simge Sağın, son olarak 2 hafta önce "As Bayrakları" isimli şarkısına klip çekti.

İZMİR FUARI SİMGE SAĞIN KONS

İZMİR FUARI UFUK BEYDEMİR KONSERİ

Son günlerde bir sokak sanatçısıyla çektiği videoyla adından söz ettiren Ufuk Beydemir, 14 Eylül Cumartesi günü 3 No'lu Hol Önü'nde sahneye çıkacak. Konser, 20.45'te başlayacak. 1992 doğumlu Ufuk Beydemir, "Ay Tenli Kadın" ve "Sevda Gibi" şarkılarıyla tanınıyor.

İZMİR FUARI UFUK BEYDEMİR KONSERİ

İZMİR FUARI BİRSEN TEZER KONSERİ

İzmir Fuarı'nda Mogambo Geceleri konserleri kapsamında 14 Eylül Cumartesi günü Birsen Tezer sahneye çıkacak. 53 yaşındaki sanatçı, en sevilen şarkılarını bu kez İzmirliler için seslendirecek.

İZMİR FUARI BİRSEN TEZER KONSERİ

İZMİR FUARI 15 EYLÜL 2019 KONSERLERİ

İzmir Fuarı'nda kapanışın yapılacağı son gün ise Serkan Kaya, Mabel Matiz ve Eda Baba sahne alacak.

İZMİR FUARI SERKAN KAYA KONSERİ

İzmir Fuarı'nın son gününde, Çim Konserleri kapsamında saat 21.30'da Serkan Kaya sahneye çıkacak. Kariyerine 2000'de başlayan Kaya, "Kalakaldım" şarkısı ile en çok dinlenen sanatçılardan biri oldu. Kariyerinde birçok kez ödül kazanan Serkan Kaya, İzmir Fuarı'nda Çim Konserleri'nin kapanışını yapacak. 

İZMİR FUARI SERKAN KAYA KONSERİ

İZMİR FUARI MABEL MATİZ KONSERİ

Mabel Matiz sahneye çıkacak. 15 Eylül Pazar günü saat 20.45'te başlayacak konsere yoğun ilginin olması bekleniyor. Gerçek ismi Fatih Karaca olan Mabel Matiz, bugüne dek "Mabel Matiz", "Yaşım Çocuk, "Gök Nerede" ve "Maya" albümlerini çıkardı.

İZMİR FUARI EDA BABA KONSERİ

İzmir Fuarı'nda yapılacak konserlerin sonuncusu ise Eda Baba'nın konseri olacak. Mogambo Geceleri kapsamında düzenlenecek konser, 23.00'te başlayacak.