Türk Halk Müziği’nin sevilen isimlerinden Onur Akın İzmir Fuarı konserleri kapsamında sahneye çıkacak. İzmir Fuarı etkinlik programına göre 12 Eylül 2019 Perşembe günü, saat 21.30’da Konak Kültürpark’da sahneye çıkacak sanatçı, fuar açıkhava konserlerinde en sevilen eserlerini İzmirliler için seslendirecek.

Onur Akın Konseri 2019

ONUR AKIN KONSER FİYATI

Türkülerin ve özgün müziğin güçlü sesi, müzisyen ve şair Onur Akın İzmir Fuarı Çim Konserleri 2019 etkinliği kapsamında sahne alacak. Onur Akın İzmir konseri, 12 Eylül 2019 Perşembe günü, saat 21.30’da Kültürpark’da bulunan Yeraltı Otoparkı Üstü Çim Alanı’nda yapılacak. İzmir Fuarı'na İzmirim Kart ve temassız kredi/banka kartı ile giriş yapabiliyorsunuz. Kültürpark’da yapılan İzmir Fuarı’na engelli ve refakatçisi, gaziler ve yakınları ile şehit aileleri de ücretsiz olarak girebiliyor.

İZMİR FUARI GİRİŞ ÜCRETİ AÇIKLANDI

Onur Akın Konseri 2019

ONUR AKIN İZMİR KONSERİ NEREDE, SAAT KAÇTA?

  • Konser/Etkinlik Adı: İzmir Fuarı Çim Konserleri / Onur Akın Konseri
  • Konser/Etkinlik Tarihi ve Saati: 12 Eylül 2019 Perşembe / 21.30
  • Konser/Etkinlik Yeri: Kültürpark Yeraltı Otoparkı Üstü Çim Alanı / Konak

ONUR AKIN KİMDİR?

1967 Bitlis / Ahlat doğumlu sanatçı, şair ve şarkı sözü yazarı Onur Akın’ın müzik yolculuğu küçük yaşlarda başlamış, profesyonel müzik yaşamı ise 1987’de kurduğu Grup Baran’la devam etmiştir. Birinci albümünde seslendirdiği şarkıların aynı zamanda bestecisi de olan türkülerin güçlü sesi Onur Akın’ın 400’e yakın bestesinin olduğu söylenmektedir. Usta şairlerin şiirlerini de besteleyen Akın, zor şiirlere yaptığı bestelerle de dikkatleri üzerine çekmiştir.