İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği İzmir GastroFest 2019 Lezzetli Kış Şöleni programı Hatay kültürü ve yemeklerinin tanıtımı ile devam ediyor. İzmir Hatay Günleri 2019’a katılan Buca Belediyesi de İzmir Gastronomi Festivali programına dahil olarak Kültürpark’da stant açtı. Buca Belediyesi kurslarına katılan kadınların ürettiği el emeği ürünler stantlarda yerini aldı. 31 Aralık tarihine kadar devam edecek Lezzetli Kış Şöleni tüm İzmirlilere açık ve giriş ücretsiz olacak.

İZMİR HATAY GÜNLERİ KÜLTÜRPARK’DA DEVAM EDİYOR

Buca Belediyesi, İzmir GastroFest 2019’da yerini aldı. Hobi, sanat ve meslek kurslarına katılan kursiyerlerin el emeği ürünleri İzmir Hatay Günleri 2019 adıyla da bilinen Lezzetli Kış Şöleni’nde sergileniyor.

İZMİR GASTRONOMİ FESTİVALİ 2019 BİTİŞ TARİHİ

Buca’nın zenginlik ve tatlarının tanıtımının yapıldığı standı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da ziyaret etti. Bucalı kadınlarla hatıra fotoğrafı da çektiren başkanlar, kadınların el emeği ürünlerini de dikkatle inceledi. İzmir Gastronomi Festivali 31 Aralık 2019 Salı gününe kadar devam edecek.