İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği İzmir Lezzetli Kış Şöleni 2019 programı Hatay konsepti ile Kültürpark’da başladı. İzmir Hatay Günleri 2019 ve İzmir Gastro Fest 2019 isimleriyle de anılan, İzmir Gastronomi Festivali olarak bilinen Lezzetli Kuş Şöleni 20 Aralık Cuma günü başladı. 31 Aralık Salı gününe kadar devam edecek olan festivalde bu yıl Hatay mutfağı ve kültürü tanıtılacak. İzmir Hatay Günleri, Hatay Gastro Fest İzmir programını merak eden İzmirliler, İzmir Gastronomi Festivali nerede? Lezzetli Kış Şöleni programı nasıl? İzmir Hatay Günleri ne zaman başladı? Sorularına cevap arıyor. Tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

İZMİR GASTRONOMİ FESTİVALİ NE ZAMAN BAŞLADI?

İzmir Gastronomi Festivali 20 Aralık’ta başladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen İzmir Hatay Günleri Lezzetli Kış Şöleni etkinliğinde Hatay kültürü ve temekleri olacak. 1. Gastrofest İzmir’e Hatay ili damga vuracak.

İZMİR LEZZETLİ KIŞ ŞÖLENİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

20 Aralık 2019 Cuma günü başlayan etkinlikler 31 Aralık Salı günü sona erecek. Kültürpark’da yapılan festivalde hediyelik eşyalar, sıcak içecekler, çocuklar ve büyükler için oyun ve yarışmalar, tüm misafirler için etkinlikler ve sürpriz programlar yer alacak.

İZMİR GASTROFEST HATAY GÜNLERİ SAATLERİ

Konak Kültürpark’da yapılan İzmir Hatay Günleri hafta içi saat 10.00 ile 22.00 arasında, hafta sonları ise 10.00 ile 23.00 arasında açık olacak.