İzmir Gaziemir’de henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı karayollarına ait işaret levhasına, ardından bariyerlere çarpan tır sürücüsü Salih Özen olay yerine hayatını kaybetti. Karayollarında çalışan bir personel ise ağır yaralandı. Kaza sabah saatlerinde Gaziemir ilçesi İzmir – Aydın otoyolu üzerinde meydana geldi.

GAZİEMİR’DE OTOYOLDA TRAFİK KAZASI

Seyir halinde olan 34 FF 1979 plakalı tır, sürücüsü Salih Özen’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine karayollarına ait ilaçlama yapan kamyonetin arkasında bulunan işaret levhasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle tır savruldu ve bariyerlere çarptı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu emniyet birimlerine ve sağlık ekiplerine bildirdi.

TIR SÜRÜCÜSÜ SALİH ÖZEN YAŞAMINI YİTİRDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Salih Özen’in hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olan karayollarına çalışanı E.S. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Salih Özen’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Tır çekici vasıtası ile otoyoldan kaldırıldı ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.