İçinde bulunduğumuz coğrafyada halı, gündelik hayatın bir parçası ve en çok kullanılan ev eşyaları arasında yer alıyor. Evlerin odalarını süsleyen halılar, muhtelif aralıklarla halı yıkamacılara gönderiliyor ve tertemiz bir şekilde yeniden evlere dönüyor. İzmir’de en iyi halı yıkama fabrikaları detaylarını araştıran İzmirliler, İzmir’de faaliyet gösteren en iyi halı yıkamacıları araştırıyor. İzmir’in Karşıyaka ilçesinden Karabağlar ilçesine, Buca’dan Narlıdere’ye, Çiğli’den Konak’a kadar onlarca halı yıkama fabrikası İzmirliler için profesyonel hizmet veriyor.

Evlerde kullanıldıkça yıpranan, eskiyen ve kirlenen halıları daha temiz ve daha yeni bir hale getiren İzmir’de halı yıkamacılar, halıları vatandaşların evlerinden alıp yine işlemin sonunda evlere geri bırakıyor. İzmir’de ve ilçelerinde hangi halı yıkama fabrikası iyi? İzmir’de halı nerede yıkatılır? Sorusunun yanıtını arayan İzmirliler için, İzmir’in farklı ilçelerinde kurulu bulunan halı yıkama fabrikalarının adlarını ve ilçelerini hazırladık. Birçoğu tam otomatik halı yıkama makineleri ve halı sıkma makineleri ile faaliyet gösteren firmalar, işi sadece halı ile de sınırlı tutmuyor; koltuk yıkamadan perde yıkamaya, yorgan yıkamadan yerinde halı temizliğine pek çok hizmeti de İzmirlilere sunuyor.

İzmir halı yıkama firmaları / fabrikaları

İZMİR HALI YIKAMA FİRMALARI / FABRİKALARI

İzmir’de halı yıkama firmaları / fabrikaları 2020 işletmeleri özellikle merkez ilçelerde faaliyet yürütüyor. İzmir’in Konak ilçesinde Siltem Halı Yıkama, Karataş Halı Yıkama Fabrikası, Uçar ve Üçyol halı yıkama fabrikaları hizmet veriyor. Bayraklı ilçesinde Emin Halı Yıkama, Manavkuyu Halı Yıkama Fabrikası, Osmangazi ve Gümüşpala Halı Yıkama firmaları bulunuyor. Bornova ilçesinde Kozan, Show, Hakan, Nur ve Işıkkent’te Ulusoy Halı Yıkama firması müşterilerine hizmet veriyor. İzmir’in Buca ilçesinde Çerçioğlu, İpek, Gürçeşme, Evka 1 ve Dora Halı Yıkama firmaları ve fabrikaları var. Karabağlar’da Özmen, Örnek, Burç ve Ayna, Karşıyaka’da ise Örnekköy, Furkan ve Zero halı yıkama firmaları bulunuyor.

İzmir halı yıkama firmaları / fabrikaları

İZMİR’DE EN İYİ HALI YIKAMACILAR

  • Siltem Halı Yıkama / Balçova ve Narlıdere
  • Gezgin Halı ve Koltuk Yıkama / Çiğli
  • Lider Halı Yıkama ve Kuru Temizleme / Balçova
  • Çınar Halı ve Koltuk Yıkama / Gaziemir
  • Karnaval Halı Koltuk Yıkama / Balçova
  • İztek Halı Yıkama / Gaziemir

İzmir’in özellikle merkez ilçelerinde kurulu bulunan ve İzmir’in tüm ilçelerine hizmet veren halı yıkama firmaları ve fabrikaları, kirlenen, yıpranan ve temizlenmeyi bekleyen halılar için bir telefon uzakta müşterilerini bekliyor.

izmir'in en büyük şirketleri firmaları listesi