İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı Özkanlar ve Karşıyaka’nın Girne semtinde 2 İzmir Halkın Bakkalı şubesini daha hizmete sundu. Daha önce Kemeraltı Balıkçılar Meydanı ve Gültepe semti Millet Mahallesi’nde 2 İzmir Halkın Bakkalı açılmıştı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Halkın Bakkalı’nın İzmirlilere sağlıklı, ucuz ve güvenilir gıda ulaştırma konusunda gösterdikleri gayretin bir örneği olduğunu, Halkın Bakkalı’nı önce İzmir’in tüm ilçelerine, daha sonra ise Türkiye geneline yayacaklarını dile getirdi.

İZMİR HALKIN BAKKALI’NIN ARKASINDA BİR FELSEFE VAR”

İzmir Karşıyaka ve Bayraklı’da yapılan açılış törenlerine Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve belediye yetkileri ile vatandaşlar katıldı. Küçük üreticinin, aile çiftçisinin üretimine destek olmak ve bu sayede başka bir tarımın mümkün olduğunu göstermek hedefinde olduklarını kaydeden Başkan Tunç Soyer, İzmir Halkın Bakkalı’nın arkasında bir felsefe olduğunu dile getirdi. Küçük üreticinin desteklenmesinin bu yolda bir sembol olduğunu vurgulayan Başkan Soyer, çiftçileri yaşatmak ve kooperatiflere sahip çıkmak için çalıştıklarını ifade etti.

izmir büyükşehir belediyesi gıda yardım paketi kolisi 2021

300 FARKLI ÜRÜN SATIŞA SUNULUYOR

İzmir Halkın Bakkalı’nda İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinden üretici kooperatiflerinin ürünleri aracısız olarak satışa sunuluyor. Şubelerde meyce sebze, et ve süt ürünleri, kahvaltılıklar, bakliyat, zeytinyağı, baharat ve kozmetik gibi ürün gruplarından 300 farklı ürün bulunuyor.

son dakika izmir haberleri