İzmir hava durumu meteoroloji verilerine göre 18 Ekim’de yağmur bekleniyor. İzmir’in Bayındır, Bergama, Beydağ, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz ve Ödemiş ilçelerinde Cuma günü yağmur yağacak. İzmir Buca hava durumu raporunda parçalı bulutlu ve puslu bir hava görünüyor. Buca’da Cuma günü en düşük sıcaklık 15, en yüksek 25 derece olacak. Seferihisar hava durumunda yağmur riski görünmüyor. Hava parçalı bulutlu, sıcaklık ortalaması Buca’nın değerlerine yakın görünüyor.

CUMA GÜNÜ İZMİR İLÇELERİNDE YAĞMUR VAR

18 Ekim Cuma günü, İzmir’in kuzey ve doğu bölgesinde yer alan Bergama, Ödemiş, Kemalpaşa ve Beydağ gibi ilçelerine sağanak yağmur bekleniyor. Konak, Bayraklı, Bornova, Buca, Karşıyaka ve Çiğli gibi merkez ilçelerde havanın puslu olması bekleniyor. Ortalama sıcaklıklar bu ilçelerde en düşük 15 ile en yüksek 26 derecesinde olacak.

İZMİR’İN GÜNEY AKSINDA DURUM

İzmir’in güney aksında bulunan, Selçuk, Menderes ve Seferihisar ilçelerinde yağmur riski yok. Bu ilçelerde havanın puslu ve çok bulutlu olması bekleniyor. Meteorolojinin bildirdiği Menderes hava durumu raporuna göre hissedilen sıcaklık değeri, en düşük 14, en yüksek ise 27 derece seviyesinde olacak.

İZMİR İLÇELERİ HAVA DURUMU RAPORU