İzmir Hediye Fest 2019, İzmir Hediyelik Eşya Fuarı bu yıl 27 Aralık Cuma günü ile 31 Aralık 2019 Salı günleri arasında Karşıya ilçesine bağlı Bostanlı Pazar Yeri’nde (BOSPA) yapılacak. İzmir Hediyelik Eşya Fuarı 2019 ne zaman açılıyor? Sorusu yanıt buldu. Yılbaşında sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için bol çeşidin ve avantajlı fiyatların olduğu İzmir Hediye Festivali 2019 27 Aralık’ta başlıyor. BOSPA’da yapılacak hediye fuarının ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

İZMİR HEDİYELİK EŞYA FUARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İzmir Hediyelik Eşya Fuarı 2019 programı 27 Aralık 2019 Cuma günü başlıyor. İzmir Hediye Fest 2019’da en özel ve en güzel olan, yüzlerce seçenek arasından seçilebilecek hediyelik ürünler yer alacak. İzmir Hediye Festivali 31 Aralık Salı gününe kadar devam edecek. Hediyelik eşya fuarında el sanatları, yöresel ürünler, takı, çanta ve ayakkabının yanı sıra, cam ve ahşap ürünler ile mutfak gereçleri, antikalar ve yeni yıl süsleri de olacak.

İZMİR HEDİYELİK EŞYA FUARI NEREDE YAPILACAK?

İzmir Hediyelik Eşya Fuarı 2019 Festivali İzmir’in Karşıyaka ilçesine bağlı Bostanlı Pazar Yeri’nde (BOSPA) yapılacak. İzmirlilerin kolay ulaşabileceği bir noktada kurulan Karşıyaka BOSPA, 27 Aralık’tan 31 Aralık’a İzmir Hediye Festivali’ne ev sahipliği yapacak. İzmir’deki STK’ların da desteklediği fuara 50 bin İzmirlinin katılması bekleniyor.