izmir izfaş personel alımı 2021 izmir if wedding 2021 fuarı için iş ilanları işkur duyurusu yapıldı. İzmir İf Wedding 2021 Fuarı için İzmir Büyükşehir Belediyesi İzfaş işçi alımı yapılacak. İzfaş’a 40 if wedding 2021 fuarı İngilizce tercüman (oteldesk personeli), 40 temizlik personeli, 25 halkla ilişkiler ve organizasyon hizmetleri elemanı (shuttle personeli), 15 İngilizce tercüman (transfer personeli) ve 1 ofis destek elemanı alınacak. Tüm personeller geçici süreli olarak, İf Wedding 2021 İzmir Fuarı için alınacak.

izmir büyükşehir belediyesi izfaş iş ilanı başvurusu işçi alımı detaylarına göre, if wedding 2021 izmir fuarı için alınacak personel adaylarının son başvuru tarihi 5 Kasım 2021 Cuma olacak. Başvurular 08.00 ile 18.00 saatleri arasında yapılabilecek. Başvurular sadece mail olarak, 1 sayfalık fotoğraflı özgeçmiş şeklinde [email protected] mail adresine yapılabilecek. Başvuru yapan adaylar arasından sadece uygun görülen adaylara, başvuru bitim tarihinden itibaren 1 hafta içinde çağrı yapılacak.

İzmir izfaş iş ilanları işkur duyurusuna göre, çalışma adresi İzfaş Genel Müdürlüğü (Fuar İzmir), çalışma süresi, belirli süreli (geçici) ve çalışma saatleri vardiyalı olacak. Müracaat koşulları arasında Türkiye Cumhuriyet vatandaşı olmak, esnek çalışma saatlerine uygun olmak, prezantabl ve adli sicil kaydının olmaması şartları yer alıyor.

izmir izfaş personel alımı if wedding 2021 fuarı iş ilanları işkur

  • 55 İngilizce tercüman (iyi derecede İngilizce bilgisine sahip olmak, üniversite öğrencisi ya da mezunu)
  • 40 temizlik personeli (en az ilköğretim mezunu olmak)
  • 25 halkla ilişkiler elemanı (üniversite öğrencisi ya da mezunu olmak)
  • 1 ofis destek elemanı (üniversite öğrencisi ya da mezunu olan, tercihen iyi derece İngilizce bilen, bilgisayar bilgisi olan, MS Office ve internet uygulamalarını kullanabilen)

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları