İzmir Büyükşehir Belediyesi İzulaş personel alımı 2021 İŞKUR detayları belli oldu. İzmir İzulaş şoför alımı 2021 ayrıntıları İŞKUR tarafından açıklandı. İzmir İzulaş iş başvurusu iş ilanları İŞKUR duyurusuna göre İzulaş’a 21 otobüs şoförü ve 1 karoserci alınacak. Son başvuru tarihi 12 Ekim 2021 Salı günü olacak.

İzmir Ulaşım Hizmetleri ve Makine Sanayi A.Ş. İZULAŞ tarafından İŞKUR’dan verilen ilanda başvuruların sadece CV Bankası üzerinden yapılacağı notu yer alıyor. Ayrıca [email protected] ve [email protected] mail adresleri de duyuruda paylaşıldı. İzmir İzulaş şoför alımı 2021 İŞKUR duyurusuna göre, başvuru yapan adaylar arasından sadece uygun görülen adaylara dönüş yapılacak. Çalışma adresi İZULAŞ, çalışma süresi daimi ve çalışma saatleri tam zamanlı olacak.

İzulaş’a alınacak 21 otobüs şoförü için müracaat koşulları arasında, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak, en az 3 yıllık E Sınıfı ehliyete sahip olmak, lise ve dengi okul mezunu olmak, 39 yaşını aşmamış olmak ve son 5 yıl içerisinde ehliyetine alkol dolayısıyla el konulmaması şartları yer alıyor. İzulaş’a alınacak 1 karoserci için ise askerliğini tamamlamış olmak, alanında en az 1 yıl tecrübeye sahip olmak ve meslek lisesi ve dengi okul mezunu olmak şartları yer alıyor.

İzmir İzulaş personel alımı 2021 İzulaş şoför alımı İzmir İzulaş iş başvurusu iş ilanları

  • İzulaş'a 21 Otobüs Şoförü
  • 1 Karoserci
  • Son başvuru: 12 Ekim 2021
  • Başvuru adresi: İzmir Büyükşehir Belediyesi İzulaş CV Bankası

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021 iş ilanları işçi alımı