Şehirlerin kalabalığı, trafiği, hava kirliliği ve gürültüsü derken herkesin kaçıp gitmek istediği bir kıyı kasabası, bir doğa harikası ve sakin yer bulunuyor. İzmir’de kamp yapmak isteyenler, İzmir kamp alanları nerede? İzmir’de kamp yapılacak yerler nerede? Sorularının yanıtını arıyor. İzmir kamp alanları ücretsiz ve ücretli seçenekleri ile kamping detayları ortaya çıktı. İzmir’in farklı ilçelerinde bulunan ücretli ve ücretsiz kamp alanları doğa gezginlerini ve sessizlikte huzur bulanları bekliyor.

İzmir’in farklı yerlerinde, deniz kenarlarında, orman içlerinde, doğanın en yeşil ve en mavi renkleriyle bezeli yerlerinde, manzarası eşsiz, havası temiz ve huzurlu bölgelerinde kamp yapmak mümkün. Ege Denizi’nin serin sularına girmek isteyen, İzmir’in ormanlarında huzur bulmak isteyen gezginler için birçok farklı seçenek mevcut. İzmir’de nerede kamp yapılır? İzmir’in ücretsiz kamp alanları nerededir? Sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. Çadırını kapıp İzmir’in kamp yerlerine doğru koşanlar için birbirinden farklı İzmir kamping yerleri doğa tutkunlarını bekliyor.

İzmir Kamp Alanları 2021

İZMİR KAMP ALANLARI

İzmir kamp alanları detayını İzmir’in ilçelerinde bulunan kamp alanlarına göre derledik.

  • İzmir Balçova Kamp Alanları: Terapi Ormanı
  • Bergama Kamp Alanları: Kestel Barajı, Caravan Camping
  • Buca Kamp Alanları: Kaynaklar Kamp Alanı
  • Çeşme Kamp Alanları: Tanay Tabiat Parkı, Pırlanta ve Ilıca Plajı, Delikli Koy, Beyaz Hamak Camping
  • Dikili Kamp Alanları: Aşıklar (Nebiler) Şelalesi, Çam Kamping, Deniz Çadır Kamp, Abone Kamp, Zeytin Gölgesi, Eos Camping, Pissa Koyu Plajı
  • İzmir Foça Kamp Alanları: Sazlıca Plaj Kamp Alanı, İngiliz Burnu, Çanak Koyu, Acar Camping, Güvercin Adası, Remzi’nin Yeri
  • Karaburun Kamp Alanları: Dolungaz Koyu, Mordoğan Kamp, Şirinbaba Camping
  • Kemalpaşa Kamp Alanları: Dereköy, Nazarköy, Hitit Kabartması, Bros Valley
  • Menderes Kamp Alanları: Balaban Gölü, Gümüldür Ormanı, Kalemlik Ormanı, Venüs Kamp
  • Menemen Kamp Alanları: Karagöl Orman Kampı, Su Uçuran Şelaleleri
  • Ödemiş Kamp Alanları: Gölcük Kamp Alanı, Bozdağ
  • İzmir Seferihisar Kamp Alanları: Teos Ekmeksiz Orman Kampı, Ürkmez Camping, Claros Camping, Esinti Camping, PiKamp Kamp Alanı
  • Selçuk Kamp Alanları: Kayser Kaya Kamping, Garden Camping, Arvalya Kamp Alanı
  • Urla Kamp Alanları: Demircili Koyu, Tarım Bakanlığı Kampı, Ağaçaltı Kamp Yeri, Nuri’nin Yeri, Torasan Kamping

menderes gümüldür orman tabiat orman parkı kamp giriş ücreti 2021

İZMİR’DE KAMP YAPILACAK YERLER

İzmir’de kamp yapılacak yerler denilince ilk olarak araştırılması gereken konulardan biri İzmir’in kamp yapmaya uygun deniz kenarları ve orman içleridir. Balçova’nın yeşili, Çeşme’nin mavisi, Kemalpaşa’nın doğal güzelliği, Ödemiş’in huzuru ve Seferihisar’ın rahat kamp yerleri her mevsim misafirlerini bekliyor. İzmir’in birçok ilçesinde farklı kamp seçenekleri bulunuyor. Özel tesisler ve tamamen ücretsiz olan kamp alanları doğa gezginlerini ağırlamaya devam ediyor.

İzmir Kamp Alanları 2021

izmir en güzel iyi piknik alanları yerleri 2021

İZMİR KAMP ALANLARI ÜCRETSİZ YERLER

İzmir’de ücretsiz olan kamp alanları arasında, Bergama’daki Kestel Barajı Kamp Alanı, Buca ilçesinde Kaynaklar Kamp Alanı ve Çeşme’de Delikli Koy, Ilıca ve Pırlanta Plajı sayılabilir. Ayrıca Yeni Foça’da Sazlıca Plajı Kamp Alanı, yine Foça’da Çanak Koyu Kamp Alanı ve Kemalpaşa ilçesinde bulunan Dereköy, Nazarköy ve Hitit Kabartması Kamp Alanları da gezginleri bekliyor.

çeşme tanay tabiat orman parkı kamp giriş ücreti 2021

İZMİR KAMP ALANLARI ÜCRETLİ YERLER

İzmir’de ücretli olan kamp alanları arasında, Bergama’da Caravan Camping, Çeşme’de Beyaz Hamak Camping, Dikili’de Çam ve Deniz Camping, Foça’da Acar Camping ve Remzi’nin Yeri yer alıyor. Ayrıca İzmir’in Karaburun ilçesinde Şirinbaba Camping, Menderes’te Hipo Camp, Seferihisar’da Esinti Camping ve Urla’da Ağaçaltı Kamp Yeri de ücretli kamp yeri hizmeti sunuyor.

izmir karagöl tabiat orman parkı kamp giriş ücreti 2021