Son dakika İzmir haberleri… İzmir Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Coşkun, geçtiğimiz haftalarda korona virüsüne yakalanmıştı. Yoğun bakıma kaldırılan ve durumu ağırlaşan Coşkun'dan acı haber geldi. Belediye Başkan Yardımcısının vefatı, sevenlerini üzüntüye boğdu. 63 yaşındaki Ramazan Coşkun, evli ve 2 çocuk babasıydı. Coşkun, 3 Temmuz 2020 tarihinde Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Coşkun kimdir?

1958 yılında Kemalpaşa’da doğdu. İlkokula Cumhuriyet ilkokulunda başladı ve Atatürk İlkokulunda tamamladı. Orta ve Lise öğrenimini Kemalpaşa Lisesinde gördü. 1978 yılında Astsubay okulundan mezun olarak ülkenin birçok bölgesinde görev yaptı. 1999 yılında İstanbul’da görev yaparken kendi isteği ile emekliliğe ayrıldı. İstanbul Esenler otogarı temizlik ve güvenlik müdürlüğü, yemek fabrikası müdürlüğü, site müdürlüğü ve hizmet sektöründe güvenlik ve temizlik şirketinde proje ve genel müdürlük görevlerini yaptı.

1999 yılında İstanbul / Kâğıthane ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye oldu. Partinin baraj altında kalması sonrası yeniden üyelik yapılanmasında ilçe örgütünde görev aldı. Eğitim komisyon başkanlığı, seçim komisyon başkanlığı ve ilçe yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2008-2009 yıllarında Balıkesir’de Merkez ilçe yöneticiliği ve 2011 seçimlerinde Balıkesir il başkan yardımcılığı ve seçim koordinatörlüğü yaptı. Bir süreliğine siyasete ara verdi.

Ramazan Coşkun 2014 Kasım ayında olağan üstü ve 2015 yılındaki olağan Kemalpaşa ilçe kongresinde İlçe Başkanı adayı oldu, seçimleri kazanamadı.  2019 yerel seçimlerinde Kemalpaşa Seçim Koordinasyon Merkezi başkanlığı yaptı. AÖF iktisat önlisans mezunu olan Ramazan Coşkun, Öğretmen Özden Coşkun ile evli, Özlem ve Ezgi adında iki kızı var.

son dakika izmir haberleri