İzmir’in Kınık ilçesinde meydana gelen olayda, ilçede bulunan bir müzikhole pompalı tüfekle saldırı düzenlenmişti. Saldırıda Ferhat Yılmaz hayatını kaybetmiş, Ejder Uyaroğlu ile yaralanmıştı. Kınık İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, müzikhole yapılan silahlı saldırının zanlıları olarak, M.Ç (19), H.M. (19), Y.K. (26) ve C.A’yı (29) gözaltına almıştı.

KINIK’TA SİLAHLI SALDIRI DÜZENLENDİ

Kınık’ta müzikhole düzenlenen saldırı sonucu, bir kişinin ölümüne, bir kişinin de yaralanmasına sebep olan ve saldırının ardından gözaltına alınan 4 şüpheli nöbetçe mahkeme tarafından tutuklandı. Bergama – Soma karayolunun Kınık Kavşağı yakınlarında bulunan müzikhole pompalı tüfekle saldıran, olay sonrası kayıplara karışan ancak jandarma ekiplerinin olaya karıştıklarını tespit ederek gözaltına aldığı 4 zanlının jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

4 ZANLI TUTUKLANDI

Jandarmadaki işlemlerin ardından sağlık kontrolü için hastaneye götürülen zanlılar, buradan da adliyeye sevk edildiler. Nöbetçi mahkemeye çıkan 4 zanlı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.