Kaza, İzmir’in Konak ilçesine bağlı Mürselpaşa Bulvarı’nda meydana geldi. Bornova tarafından Konak tarafına giden araçlar zincirleme trafik kazasına karıştı. Kazada 9 kişi yaralandı.

MÜRSELPAŞA BULVARI’NDA TRAFİK KAZASI

Konak Mürselpaşa Bulvarı’nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında, ticari taksiye çarpmamak için aracın direksiyonunu kıran başka bir ticari taksi şoförü, direksiyon hâkimiyetini yitirerek savruldu. Ticari taksinin arkasından gelen 1 taksi, 1 minibüs ve 3 otomobil, yağışlı havadan dolayı kayganlaşan zeminin etkisiyle zincirleme trafik kazasına karıştı. Olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis ekini ve emniyet birimleri sevk edildi. Polisler kaza bölgesinin çevresini dubalarla kapatarak yeni kazalar yaşanmasını önledi.

9 KİŞİ TEDAVİ ALTINDA

Kazaya karışan ticari taksiler ve otomobillerin içinde 9 kişinin olduğu bilgisi paylaşıldı. Minibüste de ayrıca 9 kişinin olduğu, bu kişilerin kazadan yara almadan kurtulduğu kaydedildi. Konak’ta meydana gelen zincirleme trafik kazasında yaralanan 9 kişinin bölgedeki hastanelere götürüldüğü dile getirildi.