İzmir’de ve Ege Bölgesi başta olmak üzere tekne kromunun kullandığı tüm bölgelerdeki yatlar için krom yat ürünleri imalatı yapan Asden Yachting Accessory firması 1994 yılından günümüze sektöre yön veren şirketler arasında yer alıyor. İzmir krom malzeme firmaları ve Marmaris kromcu denildiğinde ilk akla gelen firma, tekne kromu işleri konusunda en kaliteli ürünleri ile en profesyonel hizmeti sunuyor.

Gümüş gibi parlak bir renkte olan, metalik görünümü dikkat çeken ve sert olan krom malzemesi, kimyadan döküm sanayiine, otomotiv sektöründen mutfaklara, banyo metallerinden tekne ve yatlara kadar çok geniş bir kullanım alanına sahiptir. Estetik bir görünüme sahip olan kromdan yapılmış malzemeler, paslanmayı önleyici bir etkiye de sahiptir. Krom, özellikle tekne ve yatlarda metalin paslanmasına ve oksidasyon olarak da tanımlanan korozyona karşı dayanıklı olduğundan dolayı en çok tercih edilen türdür. Metalin üstünde kalan deniz suyu ve havada bulunan oksijen paslanma olayını tetiklediğinden ötürü krom büyük bir kurtarıcı olarak ortaya çıkar.

Tekne ve yatlarda kullanılan lumbozlardan koç boynuzlarına, egzozlardan merdivenlere, çapalardan kurtağızlarına, süzgeçlerden küpeştelere kadar onlarca farklı malzeme kromdan yapılmaktadır. Tüm bu ürünlerin imalatını yılların tecrübesi ile yapan ve ortaya koyduğu kaliteli ürün çeşitliliği ile dikkatleri üzerine çeken Asden Yachting Accessory firması, verdiği birinci sınıf hizmet ile sektörün aranan oyuncuları arasındadır.

İzmir ve çevresinde krom yat malzemeleri denildiğinde tüm ihtiyaçlara hızlı çözümler üreten ve müşterilerinin büyük bir memnuniyet oranına sahip olduğu firma, dünya standartlarında olan kaliteli krom ürünleri ile tüm talepleri en hızlı şekilde cevaplamaktadır.

İzmir krom malzeme firmaları

İzmir krom malzeme firmaları denildiğinde ilk akla gelen şirket Asden Yachting Accessory firmasıdır. 27 yıllık tecrübesi ile üstün kalite yat malzemeleri üreten ve tüm profesyonellik beklentilerini karşılayan firma, seri üretimlerinin yanı sıra müşterilerinin alanına ve ilgisine göre de üretim yapmaktadır. 20 bin projeyi arkasında bırakan, alanında uzman ekibi ile birlikte ürün memnuniyetini garantileyen firma, tüm yönleri ile ve her açıdan dayanıklı olan, sağlam ve uzun bir zamana yayılan kaliteli krom ürünlerini değerli müşterileri için hazırlıyor.

İzmir’de kromcu

İzmir’de kromcu arayanlar için en uygun yer Asden Yachting Accessory şirketidir. En uygun fiyatın verileceği firmada, sipariş vereceğiniz ürünler en kaliteli malzeme ve ekipmanlarla hazırlanır. Müşterilerini her yönüyle mutlu etmeyi seven firma, onları profesyonel ürünleri ile kısa sırada buluşturur. Gelişen krom teknolojileri yakından takip edilerek, tüm üretim süreçlerinde son teknoloji makine ve ekipmanlar kullanılır.

Tekne kromu malzemeleri nelerdir?

Tekne kromu malzemeleri şunlardır; Vardavela, Krom Tutamak, Egzoz, Koç Boynuzu, Çapa, Merdiven, Burun Makarası, Süzgeç, Süvari merdiveni, Yelken Makarası, Kurt Ağzı, Pasarella, Hatch, Lumboz ve Irgat Tavası. Tüm bu krom ürünleri paslanmaz oluşları ve sert yapıları ile hem daha uzun ömürlü, hem de kaza ve çarpmalara karşı dirençli olurlar. Bu malzemelerde bükülme ve kırılma çok zor olur. Asden Yachting Accessory firması ayrıca tüm tekne kromu genel malzemelerinin yanı sıra, yat ve tekneler için özel krom imalatları da yapmaktadır. Krom korkuluklardan krom masalara, krom aksesuarlardan krom kapılara, aklınıza gelebilecek tüm tekne ve yat malzemeleri özel üretim ile yapılmaktadır.

Marmaris kromcu

Muğla Marmaris kromcu arayanlar için en ideal şirket Asden Yachting Accessory firmasıdır. Yatlarda ve teknelerde kullanıma uygun olan tüm yardımcı krom malzemeleri profesyonel ve özgün tasarımlarla yapılır. Teknolojik gelişmelerin getirdiği yeniliklerle ortaya çıkarılan krom malzemeler, ürün kalitesinin arttırıldığı bir üretimin ardından sizlere ulaştırılır. Marmaris ve çevresinde kromcu bulmak artık çok kolay; süzgeç ve merdiven ürünlerinden egzoz yat malzemelerine, koç boynuzu ve krom kurtağızları ürünlerinden çapa ve lumboz ürünlerine, yat ve teknelerde kullanılan tüm krom malzemeler için Asden Yachting Accessory firmasının kapısını rahatlıkla çalabilirsiniz.