Son Dakika İzmir... İzmir Menderes su kesintisi son dakika duyurusu İZSU tarafından yapıldı. 23 Haziran 2020 Salı günü Menderes’te bazı mahalleleri besleyen içme suyu dağıtım hattı üzerinde arıza tamiri yapıldığından dolayı sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar su kesintileri yaşanacak. 8 saat sürecek su kesintisinden etkilenecek mahalleler ve İzmir Menderes’te sular ne zaman gelecek? Sorusu yanıt buldu.

İZMİR MENDERES SU KESİNTİSİ SON DAKİKA 23 HAZİRAN 2020 SALI

İzmir Menderes su kesintisi son dakika 23 Haziran 2020 Salı duyurusu İZSU tarafından yapıldı. Menderes ilçesi Görece Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet Mahallesi ve Ata Mahallesi’ni besleyen içme suyu dağıtım hattı üzerinde 250mm vantuz tamiri yapılacağından dolayı 8 saat süreyle su kesintisi yaşanacağı duyuruldu. Kesintiden Menderes Görece Cumhuriyet, Hürriyet ve Ata Mahalleleri etkilenecek.

İZMİR MENDERES’TE SULAR NE ZAMAN GELECEK?

İzmir Menderes’te sular saat 16.00’da gelecek. Kesinti saat 08.00 ile 16.00 saatlerinde olacak. Arıza tamirinin saat 16.00’ya kadar bitirilmesi ve vanaların tekrar açılara Menderes’in 3 mahallesinde devam eden kesintisinin sonlandırılması planlanıyor.