İzmir Ödemiş ve Tire elektrik kesintisi detayları GDZ Elektrik’ten yapılan duyuru ile ortaya çıktı. 2 ilçede 24 Ocak, 25 Ocak ve 26 Ocak 2020 tarihlerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Ödemiş elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Tire elektrik kesintisi hangi mahallelerde olacak? Soruları ise yanıt buldu. İzmir’in 2 ilçesinde yaşanacak elektrik kesintisi detayları haberimizde yer alıyor.

İZMİR ÖDEMİŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ – 24 OCAK 2020 CUMA

İzmir Ödemiş elektrik kesintisi 24 Ocak 2020 Cuma günü olacak. GDZ Elektrik’ten yapılan duyuruya göre, saat 09.00 ile 17.00 arasında şebeke bakım çalışması yapılacak. Aynı saatler arasında Ödemiş Balabanlı Mahallesi, Günlüce Mahallesi, Üzümlü Mahallesi, Başova Mahallesi, Ortaköy Mahallesi, Köseler Mahallesi, Karadoğan Mahallesi, Suçıktı Mahallesi, Tosunlar Mahallesi, Çamyayla Mahallesi ve Dereuzunyer Mahallesi’nde elektrik kesintisi olacak. Ayrıca saat 11.00 ile 13.00 arasında Ödemiş Türkmen Mahallesi, Üçeylül Mahallesi, Ertuğrul Mahallesi, Yolüstü Mahallesi, Cevizalan Mahallesi, Birgi Mahallesi, Hacıhasan Mahallesi, Kutlubeyler Mahallesi, Gerçekli Mahallesi, Kışla Mahallesi ve Gereli Mahallesi’nde elektrikler kesilecek.

ÖDEMİŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ – 25 OCAK 2020 CUMARTESİ

25 Ocak 2020 Cumartesi günü de Ödemiş elektrik kesintisi devam edecek. Saat 03.00 ile 05.00 arasında Ödemiş Doğuş Salça Fabrikası, Kazanlı, Balabanlı, Çamlıca, Küre, Küçükören, Demirdere, Hamamköy, Güney ve Çayır Mahallelerinde, Özel TR’ler ve GSM Operatörlerinde elektrik kesintisi yaşanacak. 09.00 ile 17.00 saatleri arasında ise Ödemiş Umurbey, Gereli, Yolüstü, Karakova, Hacıhasan, Kemer, Zafer ve Ovakent Mahallelerinde elektrikler kesilecek.

26 OCAK ÖDEMİŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ

26 Ocak 2020’de Ödemiş elektrik kesintisi 09.00 ile 17.00 arasında Umurbey, Emmioğlu, Hacıhasan, Kemer ve Birgi Mahallesi’nde yaşanacak. GDZ Elektrik’ten yapılan açıklamaya göre şebeke bakım çalışması yapılacak.

TİRE ELEKTRİK KESİNTİSİ – 25 OCAK 2020 CUMARTESİ

25 Ocak 2020 Cumartesi günü İzmir’in Tire ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. Saat 03.00 ile 05.00 arasında Tire Fatih, Atatürk, Adnan Menderes, Hürriyet, İpekçiler, Kurtuluş, Yeni Mahalle, Cumhuriyet, Ketenci Mahallesi’nde elektrik kesintisi olacak. Aynı saatlerde Çırpı sulama hattındaki tüm trafolarda ve Tire Biyogaz Tesisi’nde de elektrik kesintisi olacak. Yine 03.00 ile 05.00 saatleri arasında TOKİ, Boynuboğan, Cambazlı, Güme, Dallık, Yamandere, Büyük Kemerdere, Küçük Kemerdere, Çeriközü, Dibekçi, Büyük Kömürcü, Küçük Kömürcü, Dündarlı, Somak, Dağdere, Musalar, Küçükburun, Toparlar, Akkoyunlu, Karatekke, Turgutlu, Mahmutlar, Eskioba, Alacalı, Yenioba, Işıklar ve Ayaklıkırı Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi olacak.

TİRE’DE ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Tire ilçesinde aynı saatlerde yine Tire Turan, Dumlupınar, Bahariye, Fatih, Kaplak, İpekçiler, İhsaniye, Paşa, İstiklal, Karacaali, Duatepe, Kurtuluş, Ertoğrul, Derebaşı, Doyranlı, Hisarlık, Çukurköy, Yemişler, Ortaköy, Topalak, Akmescit ve tüm çevre mahallelerinde de elektrikler olmayacak. Ayrıca Taştepe Mevkii, Efes Yem Fabrikası, Yeniçiftlik Sulama Fideri, Tamtad Salça Fabrikası, GRB Sulama Trafoları, İZSU Özel TR GSM Operatörleri ve çevre mahalleler ile diğer özel trafolarda da elektrik olmayacak. Saat 09.00 ile 15.30 arasında ise Tire Yeğenli Mahallesi’nde elektrik kesintisi yaşanacak.