Ege’nin Abant’ı olarak adlandırılan Gölcük Yaylası tıklım tıklım. Cumartesi ve Pazar günü Ödemiş ilçesinde bulunan Gölcük Yaylası’na giden İzmirliler hafta sonunu yaylada değerlendirdi.

İZMİRLİLER HAFTA SONLARI ÖDEMİŞ GÖLCÜK YAYLASI’NDA

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, İzmir’de ve Ödemiş’te sıcaklar gittikçe artıyor. Yer yer yağışlarında olduğu bölgede hafta sonu tatillerini daha serin yerlerde geçirmek isteyen İzmirliler çareyi Bozdağ’daki Gölcük Yaylası’nda buldu. Ödemiş’ten ve çevre ilçelerden gelen İzmirliler cumartesi ve özellikle Pazar günü Gölcük Yaylası’ndaydı.

İZMİRLİLER GÖLCÜK YAYLASI’NDA SERİNLİYOR VE BALIK AVLIYOR

Gölcük Yaylası’nda bulunan göl çevresinde serinleyen vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte balık avlayarak ve piknik yaparak tatillerini değerlendirdi. Gölcük Yaylası’nda bulunan çay bahçeleri ise tamamen doldu, İzmirliler yer bulmakta zorluk çekti.

BOZDAĞ GÖLCÜK YAYLASI’NDA 2 KİLO SAZAN BALIKLARI VAR

Ziyaretçilerin artması ile yüzü gülen esnaf, sezon başından beri bekledikleri yoğunluğun yeni başladığını, özellikle Pazar günü öğlen saatlerinde boş masa kalmadığını söyledi. Gölcük Yaylası’na gelen vatandaşlar da hafta sonu tatillerini serin ortamda geçirdikleri için mutlu. Hafta sonu tatilini Gölcük Yaylası’nda geçiren bir vatandaş, zaman zaman göle geldiğini, burada balık tuttuğunu ve balık tutma yarışlarına da katıldığını söyledi. Kısa zaman içinde 2 kilo balık tuttuğunu söyleyen vatandaş, Gölcük’te 1,5-2 kilo ağırlığında sazan balıklarının olduğunu söyledi.