İzmir Ödemiş su kesintisi detayları İZSU tarafından duyuruldu. Ödemiş ilçesinde bugün öğle saatlerinde su kesintisi yaşanacak. Önce Ödemiş Yeniceköy’de, daha sonra ise Ödemiş Ertuğrul, Gereli, Yolüstü, Gerçekli, Kışla, Türkönü, Büyükavulcuk, Küçükavulcuk, Birgi, Kemer, Hacıhasan, Üçkonak, Kutlubeyler, Cevizalan ve Bucak’ta planlı su kesintileri yapılacak. 7 Nisan Salı İzmir Ödemiş’te su kesintisi ne zaman bitecek? Ödemiş’te sular ne zaman gelecek? Soruları yanıt buldu. Elektrik arızası kaynaklı su kesintilerine dair detaylar İZSU tarafından paylaşıldı. Ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

İZMİR ÖDEMİŞ SU KESİNTİSİ 7 NİSAN 2020 SALI

İzmir’in Ödemiş ilçesinde 7 Nisan 2020 Salı günü saat 10.00 ile 12.00 arasında TEDAŞ bakım ve onarım çalışmalarından dolayı su kesintisi yapılacak. Elektrik arızası kaynaklı Ödemiş su kesintisinden Yeniceköy etkilenecek.

ÖDEMİŞ SU KESİNTİSİ 7 NİSAN SON DAKİKA

Ödemiş’te ayrıca saat 12.00 ile 13.00 arasında, yaklaşık 1 saat sürecek su kesintisi yapılacak. Kesintiden Ödemiş’in Ertuğrul, Gereli, Yolüstü, Gerçekli, Kışla, Türkönü, Büyükavulcuk, Küçükavulcuk, Birgi, Kemer, Hacıhasan, Üçkonak, Kutlubeyler, Cevizalan ve Bucak Mahalleleri etkilenecek. TEDAŞ’ın bakım çalışmasından dolayı yapılacak su kesintisi duyurusu İZSU tarafından paylaşıldı.