Son dakika İzmir Ödemiş cinayet haberleri… İzmir Ödemiş Süleyman Demirel Mahallesi’nde kadın cinayeti işlendi. Vedat Emekdar eşi Vasfiye Emekdar’ı bıçaklayarak öldürdü. Süleyman Demirel Mahallesi 1013 sokakta meydana gelen olayda iddiaya göre, Alzheimer hastası olduğu söylenen 59 yaşındaki emekli öğretmen Vedat Emekdar, muhasebeci olan 58 yaşındaki eşi Vasfiye Emekdar ile tartışmaya başladı.

İzmir Ödemiş Süleyman Demirel Mahallesi kadın cinayeti

İzmir Ödemiş Süleyman Demirel Mahallesi’nde işlenen kadın cinayetinin detayları ortaya çıktı. Evde çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve Vedat Emekdar mutfaktan aldığı bıçakla karısını sırtından ve boynundan defalarca bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri ile yaralanan Vasfiye Emekdar ise çığlık attı. Çığlıkları duyan komşuları durumu emniyet birimlerine haber verdi. Yapılan ihbarların ardından Süleyman Demirel Mahallesi 1013 sokağa sağlık ekipleri ile birlikte polis sevk edildi.

Vedat Emekdar eşi Vasfiye Emekdar’ı bıçaklayarak öldürdü

Eve giren polis ekipleri, Vasfiye Emekdar’ın yerde hareketsiz bir şekilde yattığını gördü. Vedat Emekdar ise bıçakladığı eşinin başında bileğini keserek intihara teşebbüs etti. Olay mahalline giren sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede, Vasfiye Emekdar’ın sırtından ve boynundan 7 kez bıçaklandığını ve yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Kadın cinayeti şüphelisi olan Vedat Emekdar, polis eşliğinde Ödemiş Devlet Hastanesi’ne götürüldü ve tedavi altına alındı. Vedat Emekdar’ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve tedavisinin bitmesinin ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüleceği bilgisi paylaşıldı.

İzmir Ödemiş kadın cinayeti soruşturması

Diğer taraftan, İzmir Ödemiş kadın cinayeti ile ilgili soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda emniyet birimleri olayın olduğu dairede incelemeler yaptı. Yapılan incelemede Vedat Emekdar’ın bir mektup bıraktığı görüldü. İddiaya göre Alzheimer hastası olan Emekdar’ın psikolojik sorunlarının olduğunu ve bu sebepten dolayı verilen ilaçları kullanmadığını, uyku problemi yaşadığını ve eşi Vasfiye Emekdar’ın da kendisini aldattığını, bu nedenle cinayeti işlediğini yazdığı iddia edildi.

Vasfiye Emekdar 7 kez sırtından bıçaklanmış

Olay yeri ekiplerinin yaptığı incelemede Vedat Emekdar’ın cinayeti işlerken kullandığı bıçağı balkondan aşağıya attığı tespit edildi. Emniyet birimleri, bıçağı incelemek üzere delil torbasına koydu. Yapılan ilk incelemede Vedat Emekdar’ın eşi Vasfiye Emekdar’ı 7 kez sırtından bıçakladığı ve boğazını da kesmeye çalıştığı öne sürüldü. Kocası Vedat Emekdar tarafından öldürülen Vasfiye Emekdar’ın cansız bedeni savcı tarafından incelendi ve İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

son dakika izmir haberleri