Olay İzmir’in Ödemiş ilçesine bağlı Bıçakçı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, G.Ö. (37) adlı şahıs, içinde kayınpederi S.D.’nin (58) bulunduğu kahvehaneyi silahla bastı. Silahını kayınpederine doğrultan G.Ö.’nün ardı ardına ateş açtığı ve silahtan çıkan mermilerin kayınpeder S.D ile yanında bulunan İ.D.’nin vücuduna isabet ettiği kaydedildi.

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI

Ödemiş Bıçakçı Mahallesi’nde bulunan kahvehanede kayınpederini ve yanındaki şahsı yaralayan G.Ö.’nün olay yerinden hızla kaçtığı ve olaya şahit olan vatandaşların sağlık ve emniyet ekiplerine haber verdiği bilgisi paylaşıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı ve yaralılar ambulanslarla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü.

SALDIRGAN HER YERDE ARANIYOR

Kayınpederi ve yanındaki kişiyi silahla yaralayan G.Ö.’nün birkaç gün önce eşi S.Ö.’yü darp ettiği, kadının bu olay yerine babasının evine sığındığı iddia edildi. G.Ö.’nün yakalanması için çalışmalar devam ediyor.