İzmir'in Konak ilçesi Eşrefpaşa semtinde bulunan İzmir Park Alışveriş Merkezi, Kadın Kulübü etkinlikleri ile bu ay da misafirlerine yeni deneyimler kazandırmayı sürdürüyor. İzmir Park’ta Salı ve Çarşamba günleri atölye çalışmaları, Perşembe günleri ise kişisel gelişim, sağlık gibi konularda seminerler düzenleniyor. Kadınlar için özel etkinlikler düzenleyen İzmir Park Kadın Kulübü, ücretsiz etkinliklere devam ediyor.

İZMİR PARK EKİM AYI ETKİNLİKLERİ

İzmir Park’da Ekim ayında Arzu Şimşek eğitmenliğinde “Şapka Yapım Atölyesi” düzenlenecek. Kadınlara özel etkinliğe katılanlar bir yandan el becerilerini geliştirirken, diğer yandan sonbaharda kullanabilecekleri şık şapkaları tasarlama şansı bulacaklar. İzmir Park Perşembe seminerleri ise 3 Ekim günü başlayacak. Nefes Koçu Ahmet Sinan Küçük, “Hastalıkların Tedavisinde Nefes” adlı söyleşiye imza atacak. 10 Ekim’de Yoga Eğitmeni Müge Ertüren, “Yoganın Çocuklar ve Yetişkinler Üzerindeki Etkileri” adlı söyleşiye katılacak. 17 Ekim’de Psikolog Zeynep Erpınar, “Kaygı Bozukluğu ve Panik Atak” hakkında İzmir Park seminer katılımcılarını bilgilendirecek.

İZMİR PARK’TA DEKARASYON VE DİYET KONUŞULACAK

24 Ekim İzmir Park programında Kadın Kulübü’nün konuğu Mimar Ayşe Vatansever olacak. Ev dekorasyonu hakkında önemli bilgiler paylaşacak olan Vatansever, küçük alanların verimli kullanılabilmesi için neler yapılması gerektiğini anlatacak. Ekim ayının son programına ise 31 Ekim günü Diyetisyen Asena Güneş katılacak. Diyet akımları hakkında konuşacak olan Güneş, diyetin doğrularını ve yanlışlarını paylaşacak.